De filosofie van de heuvel

ebook

op de fiets naar Rome

Ilja Leonard Pfeijffer Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,49

De filosofie van de heuvel

ebook EPUB

€ 9,49

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Een dichter van ruim honderd kilo en een Russische fotografe besluiten op 1 juni 2008 kwart voor vier 's middags om vanuit Leiden naar Rome te fietsen. Ze zijn niet getraind, vooral hij niet, en niet voorbereid. Zij heeft een gele mountainbike, waarvan het vooral belangrijk is dat hij geel is, hij heeft voor 95 euro een zesdehands Batavus racefiets gekocht bij de Turkse fietsenmaker om de hoek. Eenenveertig dagen later en 2600 kilometer verder komen ze aan op Campo de' Fiori in het hart van de Eeuwige Stad.
Dit boek is hun gezamenlijk verslag, in woord en beeld, van een reis via Zoeterwoude-Dorp, Tilburg, Marseille, Genua en de hoeren van Pisa, over heuvels, bergen en cols, langs wijnkelders en wegrestaurants, parkeerplaatsen en snelwegen, badplaatsen en everzwijnen - een reis die hun leven heeft veranderd.
Een boek voor fietsers, dromers en voor alle mensen die beseffen dat je meer leert van een moeizame beklimming dan van een makkelijke afdaling en dat de weg belangrijker is dan het doel.
ISBN
9789029574150
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
De Arbeiderspers
Verschenen
22-06-2010
Taal
Nederlands
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris