Gentse lente

ebook
A.F.Th. van der Heijden Serie: Vleugels | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 2,99

Gentse lente

ebook EPUB

€ 2,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In een poging in zijn donkere hotelkamer de wc te vinden sluit de ik-figuur uit Gentse lente zich buiten. Zonder sleutel, en bovenal zonder kleren. In zijn onderbroek belandt de schrijver op straat tussen Britse hooligans en probeert hij het hotelpersoneel ervan te overtuigen hem weer binnen te laten.

A.F.Th. van der Heijden (1951) debuteerde in 1978 met Een gondel in de Herengracht en is de auteur van een groot en breed opgezet oeuvre waarin twee romancycli de essentie vormen: De tandeloze tijd en Homo duplex. In 2011 verscheen Tonio. Een requiemroman, over de plotselinge dood van zijn enige kind, dat werd bekroond met de Libris Literatuur Prijs en de NS Publieksprijs. De bundel Uitverkoren (2014) vormt het `noodzakelijke zusterboek bij Tonio.
In januari 2012 werd het oeuvre van A.F.Th. van der Heijden bekroond met de Constantijn Huygens-prijs en in mei 2013 ontving Van der Heijden de P.C. Hooft-prijs voor zijn gehele oeuvre. Tijdens de uitreiking presenteerde hij zijn nieuwste roman, deel 5 van De tandeloze tijd: De helleveeg.

ISBN
9789023486398
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
Pagina's
28 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris