Smeltend ijs & Boven water

ebook
Arnaldur Indridason Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 7,49

Smeltend ijs & Boven water

ebook EPUB

€ 7,49

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

De eerste twee delen van de populaire Konráð-reeks in één omnibus

Hartverscheurend mooi [...] De jury prijst de elegantie waarmee de schrijver een letterlijke cold case tot leven brengt, en het alerte meespeuren waartoe de lezer wordt uitgenodigd.
***** VN Detective & Thrillergids over Smeltend ijs

Smeltend ijs
Op de gletsjer Langjökull wordt een lichaam gevonden, vastgevroren in het ijs. Het blijkt te gaan om een ondernemer die al dertig jaar wordt vermist. Een uitgebreid onderzoek leverde toentertijd niets op; er waren meerdere verdachten in beeld maar er kon niets bewezen worden. De politie vraagt hulp aan de gepensioneerde politieman Konráð, die de verdwijning destijds onderzocht. De zaak heeft hem nooit losgelaten, en wanneer er een vrouw zich met nieuwe informatie bij hem meldt komt er plots weer beweging in het onderzoek.

Boven water
De gepensioneerde politieman Konráð wordt gebeld door een ouder echtpaar dat zich zorgen maakt om hun kleindochter. Ze weten dat ze drugs gebruikt en betrokken is geweest bij een smokkelactie, en nu is ze verdwenen. Tegelijkertijd ontvangt Konráð nieuwe informatie over de onopgeloste moord op zijn vader. Terwijl hij zich in beide zaken verdiept komt hij nog een derde mysterie op het spoor: lang geleden werd het lichaam van een twaalfjarig meisje gevonden in het water van de Tjörn. Het voorval werd afgedaan als een ongeluk maar er lijken wat dingen niet te kloppen.
Hoe meer er boven water komt over de verschillende zaken, hoe duidelijker het wordt dat sommige daden verstrekkende gevolgen hebben die tot ver in de tijd te merken zijn.
ISBN
9789021430133
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Volt
Druk
2e
Verschenen
06-07-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
546 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris