Spelregels

ebook
Cora Carmack Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,49

Spelregels

ebook EPUB

€ 9,49

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Deel 3 in de populaire Rusk University-serie van bestsellerauteur Cora Carmack. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Wanneer haar afstuderen in zicht komt, vraagt Nell DeLuca zich af of ze wel alles uit haar studententijd heeft gehaald, omdat ze altijd alleen maar met haar studie bezig is geweest. Ze maakt een bucketlist van dingen waarvan ze denkt dat ze bij studeren horen, zoals zoenen met een populaire jongen uit het footballteam en feesten tot de zon opkomt. Ze hoopt zo veel mogelijk van de lijst te kunnen doen voor ze haar diploma krijgt.
Footballspeler Mateo Torres is altijd op alle feestjes te vinden. Zijn hart is ooit gebroken en hij is niet van plan ooit nog iemand dichtbij te laten komen. Wanneer hij achter het plan van Nell komt, besluit hij haar te helpen met haar checklist.
Ze brengen steeds meer tijd met elkaar door om alle wilde (en minder wilde) dingen van het lijstje te kunnen strepen, en voelen zich steeds sterker tot elkaar aangetrokken. Wordt wildebras Mateo meer dan alleen een vinkje op de lijst van studiebol Nell? En is hij bereid om echt eerlijk te zijn tegen zichzelf en tegen haar?

Spelregels is het derde deel in de Rusk University-serie van Cora Carmack. Alle delen spelen zich af op de fictieve Rusk University, en zijn allemaal los van elkaar te lezen. Het eerste deel van de serie heet Op het spel.

Cora Carmack brak door met haar debuut Losing it. In Nederland en Vlaanderen zijn haar boeken en verhalen al meer dan 100.000 keer geluisterd en gelezen.

Reviews:
Een vrolijke, sexy, coming of age-romanceLibrary Journal
ISBN
9789021407418
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Volt
Druk
2e
Verschenen
20-08-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
229 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris