Revisor 29

Diverse auteurs Taal: Nederlands

Paperback

€ 12,50

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Revisor 29

Paperback

€ 12,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

‘Wat doen we met de zomer?’ We zeggen het alsof we het over een geliefd familielid hebben dat we met respect en enig ontzag behandelen, die ene keer per jaar dat haar bezoek in onze agenda staat. Een familielid dat we graag uit haar jas helpen, voor wie we gelijk een extra bord dekken, ons eigen bed afstaan.

Hoewel we als redactie onze andere nummers niet met de seizoenen verbinden, kan de zomer zomaar op het omslag staan om een nummer te duiden. Het is geen toeval dat we dit seizoen nu al een paar jaargangen aangrijpen om een vrij nummer te maken.

In deze Revisor vind je ogenschijnlijk kleine verhalen, dicht op de huid geschreven. Maar er broeien grote thema’s in, ze zijn doorschoten met trauma, een onbedaarlijke lach, slecht nieuws, kwade bedoelingen, ontdekkingsdrang, schaamte. Er zijn gedichten die zacht proberen te zijn, maar snijden en drukken en stroomafwaarts drijven, en essays over armoede en een gedroomd landschap. Dit is een nummer met een winnaar van de Biesheuvelprijs en een van de Socratesbeker, het literaire talent van 2021 en jonge schrijvers aan het begin van hun oeuvre. Met Franse en Vlaamse inbreng, en Amerikaanse: een groot verhaal van Teju Cole verenigt veel thema’s en emoties in een dystopische geschiedenis.
ISBN
9789021460185
Vorm
Paperback
Uitgever
Querido
Druk
1e
Verschenen
27-07-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
140 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris