Pret met moslims

Elena Simons Taal: Onbekend

ebook EPUB

Niet leverbaar

Dit artikel is niet verkrijgbaar

Elena Simons, Maatschappelijk Uitvinder, is gefascineerd door het merkwaardige beeld dat de media van moslims scheppen. Daarom spreekt ze mogelijke moslims aan op straat, beleeft avonturen met hen en schrijft dat op eigenzinnige wijze op.
Hoe is het om te shoppen met een fundamentalist? Of om in de gevangenis te badmintonnen met een moslimgedetineerde? Ook bevat het boek tips voor lezers: vlak voor Sinterklaas kun je naar de moskee gaan en stiekem cadeautjes stoppen in de schoenen die de biddenden hebben uitgetrokken. En zou het niet stoer zijn om in vlekkeloos Arabisch `welkom in de rest van mijn leven te kunnen zeggen?
Het geheel is een vrolijk, knettergek, kleurrijk en gevaarlijk boek met tekeningen en fotos, lijstjes neologismen, handige zinnen in het Turks, Arabisch en Tamazight (Berbers), gesprekken met moslims, leuke ideeën voor een hoofddoek, en vooral veel belevenissen.
Simons stelt voor om minder te pesten en meer te plagen. Dat idee heeft zij uitgewerkt tot een prikkelend cadeauboek, waarbij het duidelijk mag zijn dat zij geen blad voor de mond neemt en ook zichzelf niet spaart.

Kijk voor meer info op haar website <>www.wonder.nl.
ISBN
9789021447049
Vorm
ebook
Uitgever
Querido
Taal
Onbekend
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbookslibr2 : libris