Keukenkastje – Ei

Eva Posthuma de Boer Taal: Nederlands

Gebonden

€ 12,50

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Eén ei, op zondag. Zo was het ooit. Eén ei, zachtgekookt, in een eierdopje. Kopje eraf, zout erop, reepjes geroosterd brood met half gesmolten roomboter. Heilig. Maar wee je gebeente als je dat genot ook op maandag wilde beleven. Niks ervan! Meer dan één ei per week was ongezond. Gelukkig is dat onzalige idee van tafel, en mogen we naar hartenlust eieren eten – zolang ze van blije kippen komen, dat dan wel. Wat is het verschil tussen scharrel, biologisch en vrije uitloop? En tussen een wit en een bruin ei? Een boekje over ei, vol recepten.
ISBN
9789038808796
Vorm
Gebonden
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Druk
1e
Verschenen
15-03-2022
Taal
Nederlands
Pagina's
64 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris