Burn-out dagboek

Maaike Hartjes Taal: Nederlands

Paperback

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Burn-out dagboek

Paperback

€ 22,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd t/m 31-12-2021 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren t/m 10 januari 2022

Na een grote, frustrerende opdracht kan illustrator Maaike Hartjes opeens helemaal niks meer. Alleen al de gedachte aan werk is haar te veel. Als een maand rust weinig verbetering brengt, probeert ze zichzelf te motiveren door een dagboek bij te gaan houden, maar wel op haar eigen manier: met tekeningen en collages.

In Burn-out dagboek geeft Maaike Hartjes de lezer een kijkje in dat dagboek. We lezen mee over haar paniekaanvallen, vermoeidheid en depressieve gevoelens, maar ook over haar zoektocht naar oplossingen. Want waarom kan ze geen ‘nee’ tegen werk zeggen? Waarom is het nooit genoeg? En waarom krijgen andere mensen geen burn-out en zij wel? Maaike praat met vrienden en collega’s over hoe zij met stress omgaan, en analyseert eerlijk haar eigen gedachten en gevoelens. Over dit alles vertelt ze met humor, fantasie en relativeringsvermogen in kleurrijke tekeningen.

‘Herkenbaarheid is altijd een troef van haar werk geweest, maar Hartjes vertelt ook heel vloeiend en schijnbaar simpel, wat van dit potentieel zware boek toch vlotte lectuur maakt. Dit boek over burn-out geeft ons artistieke energie.’ **** – Knack
ISBN
9789038811031
Vorm
Paperback
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Druk
2e
Verschenen
19-10-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
240 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris