Kendrick Lamar

ebook

De biografie

Marcus J. Moore Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

Kendrick Lamar

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Moore schetst bij vlagen beeldend de weg naar onsterfelijkheid van de woordkunstenaar die inmiddels volgens velen de beste rapper van zijn generatie is. NRC Handelsblad

De al dertien keer met een Grammy Award bekroonde rapper Kendrick Lamar is nog maar begin dertig, maar hij won al de Pulitzerprijs voor muziek, produceerde de soundtrack van een van de grootste bioscoopfilms van deze eeuw Black Panther en werd al eens uitgeroepen tot een van Times honderd invloedrijke mensen ter wereld.

Als tekstschrijver en artiest heeft hij bovendien zijn naam gevestigd als een geduchte tegenstander van onderdrukking. Met zijn poëtische teksten, zijn politiek beladen songs en zijn radicale optredens roept Lamar onvermoeibaar op tot verandering en is hij een voorbeeld geworden voor miljoenen fans over de hele wereld. Niemand minder dan Barack Obama noemt hem een vernieuwer en iemand die hij bewondert vanwege het geweldige werk dat hij doet.

Kendrick Lamar de biografie is het buitengewone en triomfantelijke verslag van Lamars coming of age als artiest, van de invloed die hij heeft op de muziekindustrie, zijn rol in de herontdekking van de jazz en bebop en van zijn opkomst als de King of Rap. Maar het is ook het verhaal over zijn diepgaande invloed op een raciaal beladen Amerika, over de stem die hij geeft aan degenen die te maken hebben met systematische onderdrukking, en over hoe hij iedereen eraan herinnert dat er altijd hoop is.
ISBN
9789021416014
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Volt
Druk
2e
Verschenen
04-03-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
216 pp.
Genre
Biografieën
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris