Paradijs bij het dashboardlicht

ebook

Het leven van Jan de Vries (1966 )

Robert van Eijden Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 10,99

Paradijs bij het dashboardlicht

ebook EPUB

€ 10,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Het leven van IT'er, bruilofts-dj en mensenmens Jan de Vries is als een plaat waarvan de naald op kant twee is blijven hangen. Zijn bestaan is dat van een robot: werken, eten, netflixen, slapen, elke maand een dj-klus en eens in de zes weken agendaseks met zijn vriendin Nathalie.
Maar dan krijgt hij een idee om zijn midlifecrisis te bestrijden: een dansavond voor 45-plussers organiseren. En dat terwijl hij bijna al zijn energie nodig heeft op de zaak, waar een 21-jarige stagiair beslist over het voortbestaan van zijn baan. Intussen probeert Jans dj-partner Chris een roman te schrijven die alle andere romans overbodig maakt en smoort Nathalie haar existentiële problemen in een cocktail van gin-tonics, nachtelijke fietstochten in badjas en Volkskrant Magazine-interviews met depressieve actrices.

Paradijs bij het dashboardlicht - Het leven van Jan de Vries (1966 - ) is een being of age-roman vol popnostalgie over de eeuwige vraag: is dit alles? Het werk van Meat Loaf, de Wachowskis en Jean-Paul Sartre wordt verweven tot een goddelijke komedie die ook geschreven had kunnen worden door John Lanting. Humor was nog nooit zo treurig!


Laten we Robert van Eijden op onze blote knieën danken voor zijn tweede roman: een ouderwets-hilarische hedendaagse zedenschets. Smullen, dit boek! -- Ronald Giphart
ISBN
9789038804507
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Druk
2e
Verschenen
16-04-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
217 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris