Angstval

TEX, Charles den Taal: Nederlands

Paperback

€ 17,90

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Privé-detective Kram gaat vragen over zichzelf zo veel mogelijk uit de weg. Hij steelt voor klanten en verbergt zich in een flat op een onbekend adres. Hij is voor niemand bang, behalve voor mensen die te dichtbij komen. Die vermijdt hij, altijd. Tot hij Miranda ontmoet. Zij ontregelt zijn leven, zij ontketent in hem een ongekende wilskracht. Zij lokt en verleidt en duwt hem steeds verder in een zoektocht naar een mysterieus molecuul.

Maar intussen valt Krams leven uit elkaar. Op de vlucht voor elke verkeerde beslissing die hij neemt, sleept hij een groeiende chaos achter zich aan. De angstval sluit zich, onontkoombaar. Kram raakt verlamd door zijn eigen radeloosheid. De gebeurtenissen om hem heen jagen hem op. Steeds verder, tot hij tegen zijn wil in actie komt en alles anders blijkt te zijn dan hij dacht.

Het boek kreeg drie sterren in 'VN's Detective & Thrillergids 2004' en vier op de website Crimezone.

Charles den Tex (Australië, 1952) is een van de meest succesvolle spanningsauteurs van Nederland. Hij won driemaal de Gouden Strop: voor zijn thrillers Schijn van kans (2002), De macht van meneer Miller (2006) en CEL (2008). In 2010 voltooide Den Tex met Wachtwoord de trilogie over Michael Bellicher, een man die het in het gedigitaliseerde tijdperk in zijn eentje moet opnemen tegen hogere machten. De macht van meneer Miller werd verfilmd in een vierdelige serie en CEL zal in 2012 worden verfilmd.
ISBN
9789044505474
Vorm
Paperback
Uitgever
ECI B.V. (inzake New Book uitg)
Druk
1e
Verschenen
13-04-2004
Taal
Nederlands
Pagina's
255 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks2 : libris