De wezenlozen

Wytske Versteeg Taal: Nederlands

Paperback

€ 15,00

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 4-11-2021
De wezenlozen

Paperback

€ 15,00

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

‘Ik heb mijn zus vermoord, het was een ongeluk. Zoals moordenaars altijd zeggen.’ Zo begint De wezenlozen, een meerstemmig verhaal over een familie op het punt van uiteenvallen. Vader Siegfried is stervende. Zijn twee dochters, een inmiddels volwassen tweeling, hebben ieder op hun eigen manier altijd om zijn aandacht gevochten. Een van hen, Gone, spreekt niet en communiceert alleen met hem. Maar wat moet ze als Siegfried er niet meer is?
Dan duikt Siegfrieds broer George op, een oppervlakkige tv-bekendheid en in alles zijn tegenpool. Uitgerekend hem lijkt de eenkennige Gone te vertrouwen, maar haar verblijf in zijn villa mondt uit in een ramp: ze weigert te eten. Wanneer George de beelden van haar hongerstaking met groot succes publiek maakt, wordt de situatie al snel oncontroleerbaar. Maar hoe is de familie op dit punt beland? Wie probeert hier wie te redden? En waarom zijn alle reddingspogingen zo halfslachtig?
De wezenlozen, een subliem, meeslepend verhaal over machteloze liefde, koestering en jaloezie, is de debuutroman van Wytske Versteeg.
ISBN
9789021437972
Vorm
Paperback
Uitgever
Querido
Druk
5e
Verschenen
04-11-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
200 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris