Onlangs lazen wij Het eerlijkheidsexperiment en dat bracht het nodige op gang bij jullie boekverkopers. De wens om goed te doen voelen we altijd, maar ook nu is er weer een praktisch gevolg aan te geven! Pay it forward!

 

Daarom doneren wij van elk verkocht boek één euro aan de zorgboerderij in Nieuw Vennep, een prachtboerderij waar de liefde vanaf knalt!

Ons idee is als volgt:

  1. jij leest het boek en beleeft een heerlijke tijd
  2. wij doneren een euro aan een prachtdoel
  3. de mensen daar zorgen onderling voor elkaar én heerlijke lokale producten <3

 

Wat zou er gebeuren als je aan een wildvreemde de waarheid over jezelf vertelt?

Iedereen liegt over zijn leven. Wat zou er gebeuren als je aan een wildvreemde de waarheid vertelt? Dit is de vraag die de 79-jarige weduwnaar Julian Jessop stelt op de eerste pagina van een groen schrift dat hij achterlaat in een café. Op de kaft van het schriftje staat ‘Het eerlijkheidsexperiment’. Monica, de eigenaresse van het café, ziet het schrift liggen en besluit de uitdaging aan te gaan en de waarheid over haar leven in het schrift op te schrijven. Ze legt het weer terug op tafel en zo gaat het door: vijf andere mensen zullen het boekje vinden en na het lezen van de persoonlijke verhalen van anderen hun eigen waarheid op papier zetten. De wens van de oude Julian Jessop wordt vervuld op de meest onverwachte en hartverwarmende wijze.

 Klik hier voor een leesfragment!

 

 

 

pro-mbookslibr1 : libris