Tolino ereader

Libris werkt sinds september 2014 samen met de bekende Duitse leverancier Tolino.

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u contact opnemen met onze ebook- en ereader-helpdesk door een mail te sturen naar: [email protected]

Welke ereader verkoopt Libris.nl?

Sinds september 2014 werkt Libris samen met de bekende Duitse leverancier Tolino. Op dit moment zijn er twee modellen beschikbaar: de Tolino Page 2 en de Tolino Vision 5.

 

Voor meer informatie over de Tolino Page 2, klikt u hier.

Voor meer informatie over de Tolino Vision 5, klikt u hier.

Garantie en reparatie

Lees hier alles over garantie en reparatie van de tolino ereader.

Hoe koppel ik mijn Libris-account aan mijn Tolino ereader?

Zodra u een nieuwe Tolino ereader hebt aangeschaft, dient u het apparaat te installeren. Alle ereaders die u aanschaft bij Libris of de aangesloten boekhandelaar zijn ingesteld op de Libris-bibliotheek. Dit betekent dat u direct kunt inloggen met uw Libris-account.

Hoe zet ik elders gekochte ebooks op mijn Tolino?

U kunt ook elders gekochte ebooks toevoegen aan uw Tolino. U koppelt uw ereader aan uw computer. Het bestand kopieert u vervolgens van computer naar ereader. Zodra u de ereader weer afkoppelt, wordt het ebook toegevoegd aan de Tolino ereader.

U kunt ook draadloos ebooks toevoegen. Via deze pagina vindt u de bijbehorende handleiding.

Mijn Tolino is vastgelopen, wat nu?

We raden u in deze situatie aan om het apparaat voor een lange periode, minimaal 3 uur, op te laden via de kabel aan een computer of laptop. Mocht dit het probleem niet verhelpen neemt u dan contact op via de helpdesk: [email protected].

Waarom zie ik de tolino vision 6 niet in de Finder van mijn Mac-apparaat?

Speciaal voor de tolino vision 6 en Mac gebruikers:
De tolino vision 6 gebruikt MTP (Media Transfer Protocol) voor gegevensuitwisseling via USB. Dit heeft het voordeel dat de tolino eReader gebruikt kan blijven worden terwijl hij op de computer is aangesloten. MacOS ondersteunt deze methode echter niet zonder extra software. Vaak is dit al geïnstalleerd door andere programma's, zo niet, dan kunt u bijvoorbeeld een van deze programma's gebruiken:

https://www.android.com/filetransfer/
https://openmtp.ganeshrvel.com/

In dit verband willen wij erop wijzen dat wij geen enkele garantie kunnen aanvaarden voor software van derden. Gebruik op eigen risico.

Ik heb een ander probleem met mijn Tolino

Neemt u in alle andere gevallen contact op met onze helpdesk via [email protected] of [email protected].