Gezocht: Marketing medewerker

Vacatures

Binnen het boekenvak vormen de  Libris en Blz.-boekhandels samen de meest toonaangevende boekhandelsgroep met een marktaandeel van ruim 20% in de boekenmarkt.

Voor de merken Libris, Blz. en Libris.nl zijn wij op zoek naar een parttime

MARKETING MEDEWERKER

Ter ondersteuning van de reguliere uitgaven en promotie-uitingen van de Libris & Blz.-boekhandels zijn we op zoek naar een Marketing Medewerker met overzicht, een creatieve blik en een strakke hand in de planning.  Als Marketing Medewerker bij Libris Blz. ben je medeverantwoordelijk voor de totstandkoming van de (offline) uitingen voor de boekhandels en ben je betrokken bij het creatieve proces dat daar aan vooraf gaat.

WAT GA JE DAN DOEN

  • Je maakt detailplanningen voor de publicaties van Libris en Blz.;
  • Je hebt contact met uitgevers betreffende de invulling van de advertentie-units en de aanlevering en verwerking van het bronmateriaal in de briefing voor het ontwerpbureau en/of tekstschrijver.
  • Je coördineert en controleert de verwerkte materialen bij uitgever en marketingcollega’s, inclusief het verzamelen van de correcties en de verwerking daarvan door het bureau of tekstschrijver;
  • Je houdt je bezig met drukwerkoffertes en drukwerkbegeleiding;

JOUW PROFIEL 

Voor deze parttime (23 uur verdeeld over 4 dagen) functie zoeken wij iemand met HBO werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare, ondersteunende functie. Kennis van en/of ervaring met drukwerkaanlevering is een pré. Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als via de telefoon, je Nederlandse taal is van een hoog niveau en uiteraard ben je goed met de Microsoft Office programma’s.

DE AFDELING

De marketingafdeling van Libris Blz. bestaat, naast drie klantenservice-medewerkers, uit 7 mensen die zich bezig houden met de online en offline campagnes van de boekhandels. Naast de continue online campagnes verzorgt de afdeling de volgende uitgaven voor de aangesloten boekhandels: folders (Blz. 4x p/j), kranten (Libris 3x p/j), ‘Vol van Boeken’-magazine (Libris 2x p/j), Kinderboekenpodium (1x p/j) en advertenties in de kranten van de Persgroep. Daarnaast organiseert de afdeling Bookstore Day en de Libris Inspiratiedag en is nauw betrokken bij de Libris Literatuur Prijs en de Libris Geschiedenis Prijs.

MEER OVER LIBRIS

Libris is een samenwerking tussen ruim 100 zelfstandige boekhandels. Elke Libris-boekhandel heeft zijn eigen karakter en unieke uitstraling. Waar het merk Libris vooral voor staat is een gemeenschappelijk gevoel voor kwaliteit, liefde en kennis voor en over het boek. Blz. is een samenwerkingsverband tussen bijna 80 zelfstandige boek- en kantoorvakhandels. Ook bij Blz. staan de liefde voor het boek en de breedte van het assortiment centraal. Libris en Blz zijn retailformules van Euretco. Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met circa 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode,  sport en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt ruim € 2,3 miljard.

SOLLICITEREN

Herken je jezelf in dit profiel en wil je het team aanvullen, dan kun je hier direct solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel de Groot (Marketing manager, telefoonnummer 033-2532226 of [email protected]).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

VACATURE  
Titel Marketing Medewerker
Werkgever Libris Blz. BV
   
KENMERKEN  
Uur per week 23
Contract Jaarcontract
Reageren voor 29 februari 2020
   
FUNCTIE-EISEN  
Werkniveau HBO
Ervaring 0-3 jaar
Opleidingsniveau MBO+
   
CONTACT Marcel de Groot, Marketing manager
Telefoon +3133 253 22 26
e-mail [email protected]
   
  Direct solliciteren

 

MEER VACATURES BIJ LIBRIS BLZ B.V.

pro-mbookslibr1 : libris