Welkom

Wij zijn met een boekwinkel in het prachtige Pijnacker centrum en in het actieve centrum van Berkel en Rodenrijs gevestigd. Met een deskundig en enthousiast team boekverkopers is Van Atten een begrip in de regio. Inmiddels runnen Robbert en Michiel van Atten, de twee broers uit Pijnacker nu, als derde generatie, de boekwinkels en ook Intertoys Pijnacker. Hiermee wordt een stuk geschiedenis dat teruggaat tot 1960 in stand gehouden.

Door met het team goed te kijken naar wat er wordt ingekocht en in te spelen op de behoefte van onze klanten onderscheiden wij ons van anderen. Wij merken dat onze klanten het fijn vinden om in onze winkels rond te neuzen. En nemen daar ook echt de tijd voor. Daarom vinden wij het belangrijk dat de winkelervaring persoonlijk is en dat onze klanten worden geïnspireerd. Je vindt in onze winkels een gevarieerd aanbod van literatuur, romans, kinderboeken, reisgidsen en nog veel meer. Via onze website kan je ook online door onze online winkel grasduinen. 

Komt je er niet uit? Dan helpen wij je graag met een advies op maat.

 

Activiteiten

white text

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Shy | Max Porter | 9789403110325 € 21,99
Ik ben | Sam Bettens | 9789493248878 € 21,99
Lessen | Ian McEwan | 9789463361606 € 27,50

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 24 t/m 30 maart

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Deel 2 van de Waldfriede-serie

Lichtpunt

Corina Bomann

€ 22,99
Via het leven en de liefdes van het personeel van het Waldfriede-ziekenhuis komt dertig jaar Berlijnse geschiedenis tot levenBerlijn, 1929. Als het Waldfriede-ziekenhuis eindelijk naam heeft gemaakt dreigt de toekomst er radicaal anders uit te gaan zien. Nu een nieuwe golf van werkloosheid en armoede plaatsvindt vallen mensen makkelijk voor de beloftes van de nationaalsocialisten. Directeur Louis Conradi voelt de veranderingen aan en houdt de sympathie voor de partij angstvallig in de gaten. De constante zorgen eisen hun tol: Conradi’s gezondheid gaat hard achteruit, maar hij moet zich sterk houden voor zijn patiënten en zijn personeel. En dus houdt hij zijn kwalen geheim, zelfs voor Hanna.De komst van de jonge verpleegster Lilly Wegner is een frisse wind door het ziekenhuis, zeker als er iets moois opbloeit tussen haar en dokter Rudolph Kirsch. Maar hun liefde wordt al snel overschaduwd door angst: Kirsch is Joods. Als de Rassenwetten worden ingevoerd en alle Joodse werknemers worden ontslagen staan Lilly en Rudolph voor een onmogelijke keuze. Waar kunnen ze heen nu het net zich steeds dichter sluit?In de pers‘Ideaal recept voor een bestseller.’ NRC‘Genieten en dan met smart wachten op het volgende deel.’ De Telegraaf‘Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.’ Nederlands Dagblad

Boekennieuws

Shortlist Hebban Thrillerprijs 2023 bekend

16-3-2023 De genomineerden voor de Hebban Thrillerprijs 2023 zijn bekend. De volgende titels maken kans op de prijs: Het verkeerde meisje..

Gouden Boeken voor Rutger Vink en Thomas van Grinsven

16-3-2023 YouTubers Rutger Vink en Thomas van Grinsven ontvingen maar liefst twee Gouden Boeken. Van zowel De magische halsband als De..

Shortlist Libris Literatuur Prijs 2023 bekendgemaakt

6-3-2023 De beste zes Nederlandstalige romans van het afgelopen jaar die meedingen naar de Libris Literatuur Prijs 2023 zijn vandaag door..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris