Welkom bij Van Atten!

Wij zijn met een boekwinkel in het prachtige Pijnacker centrum en in het actieve centrum van Berkel en Rodenrijs gevestigd. Met een deskundig en enthousiast team boekverkopers is Van Atten een begrip in de regio. Inmiddels runnen Robbert en Michiel van Atten, de twee broers uit Pijnacker nu, als derde generatie, de boekwinkels en ook Intertoys Pijnacker. Hiermee wordt een stuk geschiedenis dat teruggaat tot 1960 in stand gehouden.

Door met het team goed te kijken naar wat er wordt ingekocht en in te spelen op de behoefte van onze klanten onderscheiden wij ons van anderen. Wij merken dat onze klanten het fijn vinden om in onze winkels rond te neuzen. En nemen daar ook echt de tijd voor. Daarom vinden wij het belangrijk dat de winkelervaring persoonlijk is en dat onze klanten worden geïnspireerd. Je vindt in onze winkels een gevarieerd aanbod van literatuur, romans, kinderboeken, reisgidsen en nog veel meer. Via onze website kan je ook online door onze online winkel grasduinen. 

Komt je er niet uit? Dan helpen wij je graag met een advies op maat.

Activiteiten

white text

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 12 t/m 18 aug

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Nieuw in de boekhandel!

De 6:20 man

David Baldacci

€ 24,99
Voormalig Army Ranger Travis Devine werkt als financieel analist op Wall Street. Zes dagen per week neemt hij de trein van 6:20 om naar New York te forenzen. Wanneer op een dag een van zijn collega’s wordt vermoord, wordt Travis aangemerkt als verdachte. Tegelijkertijd wordt hij door Homeland Security onder druk gezet om zijn baas, multimiljonair Bradley Cowl, te bespioneren. Weigeren is geen optie, want de geheime dienst dreigt de duistere reden naar buiten te brengen waarom Travis het leger heeft moeten verlaten. Langzaam maar zeker komt Travis erachter dat de financiële wereld waarin hij verstrikt is geraakt, net zo dodelijk is als de oorlogen waarin hij als Ranger vocht. En veel verraderlijker…

Boekennieuws

Auteur Remco Campert (92) overleden

4-7-2022 De schrijver en dichter Remco Campert is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij overleed afgelopen nacht in zijn woonplaats..

Longlist Libris Geschiedenis Prijs 2022 bekendgemaakt

2-7-2022 De longlist met tien kanshebbers voor de Libris Geschiedenis Prijs 2022 is 2 juli bekendgemaakt in dagblad Trouw Uit een lijst van..

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..
Lees verder
pro-mbooks2 : libris