Welkom bij Van Atten!

Wij zijn met een boekwinkel in het prachtige Pijnacker centrum en in het actieve centrum van Berkel en Rodenrijs gevestigd. Met een deskundig en enthousiast team boekverkopers is Van Atten een begrip in de regio. Inmiddels runnen Robbert en Michiel van Atten, de twee broers uit Pijnacker nu, als derde generatie, de boekwinkels en ook Intertoys Pijnacker. Hiermee wordt een stuk geschiedenis dat teruggaat tot 1960 in stand gehouden.

Door met het team goed te kijken naar wat er wordt ingekocht en in te spelen op de behoefte van onze klanten onderscheiden wij ons van anderen. Wij merken dat onze klanten het fijn vinden om in onze winkels rond te neuzen. En nemen daar ook echt de tijd voor. Daarom vinden wij het belangrijk dat de winkelervaring persoonlijk is en dat onze klanten worden geïnspireerd. Je vindt in onze winkels een gevarieerd aanbod van literatuur, romans, kinderboeken, reisgidsen en nog veel meer. Via onze website kan je ook online door onze online winkel grasduinen. 

Komt je er niet uit? Dan helpen wij je graag met een advies op maat.

Activiteiten

white text

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 24 t/m 30 juni 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Verschijnt binnenkort, reserveer nu!

ABCDeelder

Ari Deelder

€ 22,99
‘Waar je niet bij bent gebeurt niet’, was een van de vele levensmotto’s van Jules Deelder, dichter, performer, drummer, nachtburgemeester en icoon. Virtuoos en onvoorwaardelijk leefde hij in het middelpunt van het heelal. Met dezelfde kracht als haar vader heeft Ari Deelder zich opgeworpen als biograaf. Langzaam maar zeker vindt ze haar weg in de tot de nok toe gevulde magazijnen met uitpuilende archieflades, stapels dozen en overvolle kasten. Het is een archief vol rariteiten, memorabilia, foto’s, platen, brillen, horloges, kostuumpakken, aanstekers en andere verzamelingen. Jules’ lades liggen vol beschreven papiertjes, onbetaalde rekeningen, niet-ontwikkelde foto’s, herinneringen, dreigbrieven, schetsen, eerste en laatste pagina’s van verschillende verhalen, sinterklaasgedichten, tapes en vreemde collecties. Het ABCDeelder is een greep uit het nog lang niet volledig uitgezochte archief, waarbij de items zijn geordend volgens de letters van het alfabet. Het geeft een prachtig inkijkje in het universum van J.A. Deelder. Ari doet de naam Deelder eer aan, de begeleidende teksten die zij bij de objecten schreef zijn scherp, gevat en ontroerend en soms even zwart als het zwartste zwart van haar vader.

Boekennieuws

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..

Winnaars Nederlandse Thrillerprijzen bekend

9-6-2022 Tijdens de Avond van het Spannende Boek werden de Nederlandse thrillerprijzen uitgereikt: de Hebban Thrillerprijs, de Zilveren..

Gegijzeld van Chinouk Thijssen wint de prijs van de Jonge Jury 2022

9-6-2022 De winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2022 is het boek Gegijzeld van Chinouk Thijssen. Voorafgaand aan de Dag van de Jonge..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris