mei

Recensie van Audrey

dinsdag 31 mei 2022

Onlangs kwam het boek 'Zuid-moeders breken niet' van Kimberley Klaver uit. Een heerlijke feelgood roman. Het boek begint met het beschrijven van waar Poppy zich nu bevind. Hierdoor wil je eigenlijk gelijk doorlezen. Hoofdstuk 1 neemt je mee naar het begin, je gaat dus terug in de tijd. Hoofdstuk na hoofdstuk lees je hoe het allemaal zover is gekomen. Kan Poppy zich zelf blijven of gaat ze mee met de moeder maffia.

Het is een leuk verhaal over Amsterdam Zuid en de moeder maffia. Er gebeuren veel leuke en herkenbare dingen in het verhaal waardoor je blijft lezen. Kimberley heeft een fijne schrijfstijl, het leest vlot weg en heeft een fijne schrijfstijl.

Hopelijk komt er snel een vervolg, want ben namelijk heel benieuwd hoe het Poppy en Alex verder vergaat.

 

 

Meer informatie

juni

Preorder-actie Karin Slaughter 'Gewetenloos'

dinsdag 14 juni 2022

Op 14 juni 2022 komt de nieuwe standalone topthriller van #1 bestsellerauteur Karin SlaughterEmily Vaughn maakt zich op voor het hoogtepunt in haar schoolcarrière: het eindexamenfeest. Maar Emily heeft een geheim. En dat geheim wordt haar aan het eind van de avond fataal... Bij Van Atten kun je nu dit nieuwe boek van Karen Slaughter alvast bestellen (uiterlijk voor maandag 7 juni) via onze preorder-actie en hiermee zelfs een gesigneerd exemplaar ontvangen! Lees hier meer en meld je aan.

Meer informatie