Lijstenmakerij

Als onderdeel van Kantoorboekhandel Van Atten neemt Lijstenmakerij Van Atten al meer de 25 jaar een bijzondere plek in. Er komt nog een authentiek stukje ambacht bij kijken waar een goed advies als zeer belangrijk ervaren wordt door onze klanten. 


Lijstenmakerij Van Atten bevindt zich op de bovenverdieping van onze winkel in Pijnacker. 


Wil je iets laten inlijsten?
Het makkelijkst is als je direct je in te lijsten werkstuk meeneemt. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Niet alleen met betrekking tot smaak, maar ook wat betreft afmeting, verhoudingen en soort soort glas. Of het nou gaat om het eerste knutselwerk van je kind, een mooie vakantiefoto, het voetbalshirt van je favoriete club of een schilderij. Een mooie herinnering vraagt om een mooie omlijsting!


Maatwerk
Van ons zeer uitgebreid assortiment zijn alle lijsten leverbaar in elk gewenst formaat. Je kan kiezen uit een groot assortiment aan houten en aluminium lijsten. Wij adviseren je daarbij graag. Ons advies en eventueel gemaakte offerte is altijd geheel vrijblijvend.


Openingstijden
Audrey Soeterbroek, onze Lijstenmaakster, is op vrijdag in de Lijstenmakerij aanwezig. Op de overige dagen worden er alleen inlijstingen aangenomen. In verband met de recente maatregelen vinden wij het fijn als er voor de lijstenmakerij een afspraak gemaakt wordt. Neem hiervoor contact op met de winkel.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen doen? Stuur ons dan een mail  

 

pro-mbooks3 : libris