Abonneer u op uw favoriete boekhandel

"Wat is de beste Scandi thriller van dit moment?" "Ben jij nog iets moois aan het lezen?" "Ik zoek een boek voor mijn dochtertje van 10 die héél graag leest." Och, lieve mensen, wat missen we dat persoonlijke contact, het praten over boeken en de reacties na afloop van het lezen van onze tips.

We hebben daarom iets bedacht. Iets waardoor wij kunnen doen wat we het liefste doen, persoonlijk en verrassend advies geven. En waarvan we hopen dat we u ook een plezier kunnen doen. 

Neem nu een abonnement op Van der Meer voor het komende jaar
en laat u in 2021 verrassen door uw persoonlijke boekverkopers.

Hoe werkt het?

Het abonnement op Van der Meer wordt afgesloten voor een jaar en kan op ieder moment van het jaar worden aangegaan. De kosten bedragen €100,- Sluit het abonnement af tijdens de huidige lockdown en u ontvangt een leuk welkomstcadeau.

Vier keer per jaar staat er een pakketje klaar volledig afgestemd op uw smaak en keuze. We bezorgen het bij u thuis of u kunt het afhalen tijdens een bezoekje aan de boekhandel.

Het abonnement wordt bij het afsluiten persoonlijk met u afgestemd door een van onze boekverkopers. Zo kunt u een abonnement afsluiten voor:
spannende boeken
kinderboeken (op leeftijd)
literatuur
geschiedenis
Maar ook natuurboeken of boeken van schrijvers waarvan de naam met een M begint. U kunt het zo gek niet bedenken of wij gaan het verzorgen.

De titels in het abonnement zijn een verrassing. Mocht het niet in de smaak vallen en/of reeds in uw bezit zijn, kan het omgeruild worden in de boekhandel.

Sluit nu een abonnement af of vraag ernaar bij een van onze medewerkers in de boekhandel. 

pro-mbooks2 : libris