Karin Quint signeert Het Koetshuis

zaterdag 31 juli 2021 15:00
Karin Quint signeert Het Koetshuis

Karin Quint haar debuutroman 'Het Koetshuis' verschijnt eind juni. Dit boek is deel 1 van de Landgoed Roseville-serie. Ze is zaterdag 31 juli in Noordwijk te gast bij van der MEER voor een meet & greet. Laat een boek signeren en er eventueel een persoonlijke boodschap in schrijven.

Historica Laura woont op het schitterende Rosaville, een landgoed met verhalen in alle hoekjes. Wanneer haar dementerende oma haar vertelt over een onbeantwoorde liefde, duikt Laura in de geschiedenis van het koetshuis op het landgoed. Waarom is die plek zo belangrijk voor haar grootmoeder? Terwijl Laura steeds meer te weten komt over wat er in het koetshuis is gebeurd, wordt ze zelf ook verliefd op Tom. Maar ook bij Laura lijkt het mis te gaan, want Tom heeft geheimen – en niet alleen voor haar… Wat Laura nog niet weet is dat in het koetshuis alles samenkomt, niet alleen in het verleden, maar ook in het nu!

Reserveer alvast een gesigneerd exemplaar, met of zonder persoonlijke boodschap via: https://www.meerbijvandermeer.nl/product/4823833/het-koetshuis-karin-quint

pro-mbookslibr3 : libris