Elle van Rijn meet & greet

vrijdag 4 juni 2021 15:00
Elle van Rijn meet & greet

Elle van Rijn, gerenomeerd actrice en schrijfster, komt vrijdag 4 juni tussen 14:00 en 15:00 bij ons langs om haar roman 'De Crèche' te signeren. Reserveer nu alvast een gesigneerd exemplaar.

Amsterdam, 1942-1943. Tegenover de Hollandsche Schouwburg bevindt zich de Joodse Crèche, door de Duitsers getransformeerd in een verzamelplaats voor Joodse kinderen voordat zij op transport gaan. Terwijl het leven voor Joden buiten de crèche steeds beangstigender wordt, bekommert de negentienjarige Betty Oudkerk zich met de andere Joodse kinderverzorgsters om het lot van de kinderen. In het diepste geheim weten ze onder leiding van Henriëtte Pimentel, de directrice van de crèche, ruim zeshonderd kinderen van deportatie te redden, ongeacht de risico's die dat met zich meebrengt.

De crèche is het verzetsverhaal van jonge vrouwen die in wrede omstandigheden moeten beslissen over leven en dood. Moedige vrouwen met een vurige hoop voor de toekomst - want wie een kind redt, redt de wereld.

Reserveer hier een exemplaar: https://www.meerbijvandermeer.nl/product/4728747/gesigneerd-exemplaar-de-creche-van-elle-van-rijn

Klik hier voor meer informatie: https://youtu.be/vzb8XlAbrAM

pro-mbookslibr3 : libris