Marion Pauw signeert haar nieuwe boek Vogeleiland

dinsdag 4 mei 2021 14:30
Marion Pauw signeert haar nieuwe boek Vogeleiland

Vogeleiland, het nieuwe boek van Marion Pauw verschijnt vandaag. 's Morgens schuift Pauw aan bij Koffietijd en van 14.30 tot 15.30 uur is ze bij van der MEER om haar boek te signeren. Reserveer een gesigneerd exemplaar of kom er één live scoren. Winkelen doen we verantwoord, met maximaal 16 personen tegelijk in de boekhandel.

Aanvang 14.30, reserveer een gesigneerd exemplaar

Verteld vanuit verschillende perspectieven, leer je als lezer het verhaal van Marianne kennen. Je wordt heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees, liefde en wreedheid, sympathie en antipathie. Het enige wat je nog wilt is dat de waarheid boven water komt.

Wat is er gebeurd met Marianne? Op haar vijftiende liep ze van huis weg om nooit meer iets van zich te laten horen. Jaren later kampt haar zusje Nicole nog steeds met het trauma van haar verdwijning. Ze besluit om alles achter zich te laten en naar Spanje te verhuizen. Maar ook daar kan ze niet aan het verleden ontsnappen. Een bijzondere verschijning doet de hoop dat haar zus nog leeft oplaaien en leidt haar naar het onbewoonde Vogeleiland.

pro-mbookslibr3 : libris