FOKKE OBBEMA presenteert 'Een zinvol leven'

zondag 7 november 2021 15:00
FOKKE OBBEMA presenteert 'Een zinvol leven'

‘Een zinvol leven’ is Fokke Obbemas nieuwste beschouwende boek. ‘Het is alsof er bij me aan de deur wordt geklopt: hoe zit het, wat vind jij eigenlijk?’ Zo omschreef een lezer het effect van de interviews die Volkskrant-journalist Obbema publiceerde in ‘De zin van het leven’ (2019). Die gesprekken over de essentie van het bestaan voerde hij met bekende en onbekende Nederlanders na zijn hartstilstand in 2017. Ze bleken in een behoefte te voorzien, zijn boek werd een bestseller.

Zondag 7 november komt Obbema langs in Noordwijk om te vertellen over zijn nieuwe boek, 'Een zinvol leven'. Dit nieuwe boek, vormt een bundeling van de interviewreeks na het succes van 'De zin van het leven', beginnend met de vraag: ‘Wat is voor u een zinvol leven?’ Dat levert opnieuw toegankelijke, maar ook diepzinnige gesprekken op. Aan bod komt een grote variëteit aan standpunten over waar het in het leven om zou kunnen of moeten draaien. Ook geeft Obbema zijn kijk op de betekenis van wat bij iedereen door het hoofd dwarrelt: het eigen levensverhaal.

Aanvang 15:00 uur, graag een plekje reserveren via: https://www.meerbijvandermeer.nl/product/5369991/boekpresentatie-fokke-obbema

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons een mail sturen via: [email protected] of loop gerust even onze winkel binnen.

pro-mbooks3 : libris