Nieuwe collega gezocht!

Ons team staat voor een leuke en spannende uitdaging nu de door de wol geverfde ondernemers Peter en Martha van der MEER / Het Cultuurcafé overdragen aan mij, Nadine. Twee méér dan fulltimekrachten moeten worden vervangen en dat kunnen we niet alleen. Daarom zoeken we een nieuwe collega die zich wil toespitsen op de horeca.

We zoeken een m/v
horecaheld met passie voor boeken

Het nieuwe rooster is nog in de maak, maar je zal in eerste instantie op wisselende dagen, in het weekend en/of tijdens evenementen worden ingezet op basis van een 0-urencontract. We vragen veel flexibiliteit van je, maar dat kun je ook verwachten van onze kant.
Bovenal zijn we op zoek naar een enthousiaste teamspeler die denkt in mogelijkheden en met ideeën komt voor Het Cultuurcafé en het initiatief neemt om ze uit te voeren.
Je krijgt de verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen plek binnen onze club van (lichtelijk chaotische) creatievelingen te verwerven.
Je zal met de tijd zicht krijgen op de dagelijkse gang van zaken in de boekhandel en kunt daar bijspringen waar nodig.
Horecaervaring is gewenst, ervaring in de retail een pluspunt.

Lijkt het je wat om bij ons te komen werken?
Stuur dan jouw motivatie voorzien van CV per mail naar [email protected] of per brief naar Boekhandel van der Meer, De Keuvel 1, 2201 MB, Noordwijk of geef het persoonlijk af in de boekhandel.
Voor meer informatie kun je terecht bij Nadine Mussert 071-3613073

pro-mbookslibr2 : libris