Readr klantenkaart en mobiele app

 Logo -Readr -mailing

 

Klantenkaart en mobiele app voor van der MEER / Het Cultuurcafé! 

Wij zijn heel blij met uw komst naar de boekhandel aan De Keuvel. Zo blij dat we u daar graag voor bedanken. Met uw komst naar de boekhandel spaart u punten op de klantenkaart en/of app van van der MEER/Het Cultuurcafé die u kunt verzilveren in Het Cultuurcafé op lunch, drankjes en activiteiten.

 

van der MEER altijd op zak
De klantenkaart is er als app op de telefoon, maar ook als plastic klantenkaart waarmee punten kunnen worden gespaard, iedereen op de hoogte kan blijven van tips en nieuwtjes uit de boekhandel en klanten altijd hun 'portemonnee' met spaarpunten én Boekenbonnen op zak hebben.

De klant kan in de app onder andere eigen voorkeuren, verlanglijstjes en een (digitale) boekenkast aanmaken. Het biedt een handige zoekfunctie en de mogelijkheid om op ieder moment een boek direct bij van der MEER/Het Cultuurcafé te bestellen of te kopen. Daarnaast kan men er Boekenbon(nen) aan toevoegen, zodat de klant die altijd bij zich heeft en zicht houdt op het tegoed.

 
De klantenkaart is gratis af te halen bij van der MEER/Het Cultuurcafé en kan worden geactiveerd op www.readr.nl. De Readr-app is te downloaden in de App-store, Google Play Store of via de site.
 
Uitgebreide informatie vind u op www.readr.nl

Download de app Readr op uw smartphone of haal de (fysieke) klantenkaart op in de boekhandel.

 Download _on _the _App _Store _Badge .svgGoogle Play Logo


Hartelijke groet,
Team van der MEER / Het Cultuurcafé

pro-mbooks3 : libris