Vriendenkring

 Om onze culturele plannen en ideeën nog beter gestalte te kunnen geven, is de ‘Vriendenkring van der Meer/Het Cultuurcafé’ in het leven geroepen.

van der MEER/Het Cultuurcafé is dé ontmoetingsplek voor iedere cultureel, literair en lokaal geïnteresseerde bezoeker in Noordwijk.
In het in de boekhandel geïntegreerde Cultuurcafé worden tal van literaire, culturele en lokale activiteiten zoals lezingen, muzikale optredens, poëzievoordrachten, leesclubs, boekpresentaties en signeersessies georganiseerd.

Wil je meehelpen om die ontmoetingsplek en activiteiten te realiseren en uit te bouwen? Graag verwelkomen we je als ‘Vriend van Het Cultuurcafé/van der Meer’! Voor €100,- per jaar word je lid van de ‘Vriendenkring’.

Samen met onze Vrienden willen wij genieten van literatuur, muziek en kunst én bijzondere mensen ontmoeten.
Vrienden zien wij graag! Daarom organiseren wij speciaal voor onze Vrienden verrassende evenementen.
Het nieuwe Cultuurcafé aan De Keuvel is een prachtige plek voor het jaarlijkse Vriendendiner. En gedurende het jaar verrassen we u ook graag!

Wil je Vriend worden? Mail naar ons [email protected] of kom even langs in de boekhandel.
Met de ‘Vriendenkring’ willen we op eigentijdse wijze een vorm van ‘crowdfunding’ realiseren die dicht bij onze uitgangspunten en gedachten ligt.

We hopen je in de Kring én in de winkel te mogen verwelkomen!

Bestuur Stichting Het Cultuurcafé
Nadine, Arjan, Herman & Evelien  

Frank, Nel, Heleen, Robin, Yasue, Nicole, Irene, Lies en Giedo

pro-mbooks2 : libris