*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Het Rosie effect

Graeme Simsion Taal: Nederlands

Paperback

€ 10,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Don Tillman is en Rosie Jarman zijn terug
Als je hebt genoten van de internationale bestseller Het Rosie Project, dan mag je Het Rosie Effect niet missen!
Don Tillman en Rosie Jarman zijn getrouwd en wonen in New York. Juist als Don wil vertellen dat Gene, zijn schuinsmarcherende beste vriend uit Australië komt, heeft Rosie nieuws: ze is zwanger.
Op zijn geheel eigen wijze verwerft de autistische Don in no time alle kennis over vader worden. Maar zijn oude zwakheden komen weer boven en brengen hem in de problemen. Terwijl hij opgaat in het perfectioneren van alle praktische details, verliest hij zijn emoties totaal uit het oog. Hij dreigt Rosie kwijt te raken op het moment dat ze hem het hardste nodig heeft.
De Australiër Graeme Simsion is de auteur van de internationale bestseller Het Rosie Project. Het Rosie Effect is de opvolger van deze wereldwijde hit. Simsion werkte als consultant voor hij fulltime schrijver werd.
ISBN
9789024565719
Vorm
Paperback
Uitgever
Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Druk
8e
Verschenen
24-10-2014
Taal
Nederlands
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris