Signeersessie Yvo Kuhling

woensdag 15 december 2021 14:30
Signeersessie Yvo Kuhling

Yvo Kühling (1970) is bedrijfskundig econoom. Hij bekleedde managementfuncties bij onder andere Wegener Dagbladen, De Persgroep en The Moscow Times.

De afgelopen twintig jaar woonde hij achtereenvolgens in de Verenigde Staten, Nederland, Servië, India en Rusland.

 

Het verbond van vijf is zijn debuut.

Inventief en meeslepend thrillerdebuut van internationale klasse!

De vijf permanente leden van de Veiligheidsraad ontvangen een dreigbrief waarin een anonieme terreurcel eist dat de Verenigde Naties zichzelf opnieuw uitvindt. De eis is om alle vergeten volken op aarde een stem te geven. Intussen ontdekt businessanalist Thomas Cornelissen dat een populaire smartphone app geïnfiltreerd is met een geheimzinnige code. Het blijkt onderdeel van een duister plot, waarin de levens van miljoenen onschuldige burgers wereldwijd op het spel staan.

Thomas belandt op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York, waar niets is wat het lijkt. Hij wordt daar herenigd met oud-huisgenoot Naza. Wat ze aantreffen is een onmogelijke situatie: botsende wereldmachten worden door de terreurcel gedwongen een nieuw handvest te schrijven. De Secretaris-Generaal belegt een conferentie met alle sleutelfiguren. De deur gaat pas van het slot als een oplossing op tafel ligt. Belangen lopen uiteen, de spanning loopt op. Het ultimatum nadert. Wordt de dreiging tijdig afgewend?

auteursfoto ©Ruud

pro-mbooks3 : libris