Pasfoto- en fotoservice

Pasfoto- en fotoservice in Eindhoven en Geldrop

Wilt u een pasfoto voor uw rijbewijs, paspoort, visum of ander officieel document?
Dan bent u bij ons, Boek- en kantoorboekhandel Van Grinsven in Eindhoven en Geldrop, aan het goede adres. Wij maken pasfoto's voor alle officiële documenten, ook voor visa en digitale pasfoto's.         

Pasfotoservice
U krijgt bij ons bij een setje pasfoto’s ook altijd een gratis miniportret. U kunt deze gebruiken voor bijvoorbeeld social media of uw cv. In een lijstje neerzetten of aan iemand cadeau geven kan natuurlijk ook. U kunt van uzelf een pasfoto laten maken, maar ook voor pasfoto’s van kinderen en baby’s kunt u bij ons terecht.

De kosten zijn als volgt:
€12,50 voor pasfoto's (Inclusief portretfoto)
€14,95 Online verlenging rijbewijs RDW, inclusief set van 4 officiële pasfoto's
€15,- voor pasfoto's + digitale pasfoto's
€15,- visumfoto's

Fotoservice
Naast de pasfotoservice bieden wij ook een fotoservice aan. Dus zoekt u een adres waar u uw eigen foto's kunt af laten drukken? Ook dan kunt u bij ons terecht. Als u uw digitale bestanden op usb-stick meebrengt, dan kunnen de foto's op diverse formaten worden afgedrukt. Leuk voor in fotoboeken of fotolijstjes!
Wilt u uw foto's afgedrukt hebben in ons filiaal in Eindhoven.
Gebruik dan deze link.

De service van Boek- en kantoorboekhandel Van Grinsven in Eindhoven en Geldrop is dus uitgebreid. Wilt u gebruik maken van de pasfoto- en/of fotoservice? Bij ons kunt u zo binnenlopen, u wordt vrijwel direct geholpen. Ons personeel staat graag voor u klaar: Korianderstraat 28-30 in Eindhoven en Korte Kerkstraat 11 in Geldrop.

Pasfoto's bij Van Grinsven

Pasfoto's bij Van Grinsven

pro-mbooks3 : libris