Welkom bij Boekhandel Van Kemenade & Hollaers

Kom naar onze gezellige winkel aan de Ginnekenweg 52/54

Van Kemenade & Hollaers bezorgt ook thuis!

Video gemaakt door Rutger Langendonk - https://www.rutgerlangendonk.com

Evenementen en lezingen

10-12-2023 Presentatie boek 'Z in beeld' van Inés van Hoeven Op zondagmiddag 10 december om 15:00 uur bent u van harte welkom op de feestelijke boekpresentatie van het boek ‘Z in beeld’ van Inés van Hoeven. Ook onze burgemeester Paul Depla, zal aanwezig zijn om.. Meer informatie

KOOPZONDAGEN TUSSEN SINTERKLAAS EN KERST!

DE KOMENDE ZONDAGEN ZIJN WIJ VOOR U GEOPEND VAN 13.00 TOT 17.00 UUR, TE WETEN ZONDAG 3, 10, 17 EN 24 DECEMBER. U BENT VAN HARTE WELKOM OM IN ONZE GEZELLIGE BOEKHANDEL UW FEESTINKOPEN TE DOEN EN WIJ HELPEN U GRAAG!!

Breda Cadeaukaart, Hét cadeau voor iedereen die van Breda houdt ❤️ Hier inwisselbaar.

Breda Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iedereen die woont of werkt in Breda. Geef altijd een geslaagd cadeau.

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De Bredase cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 150 restaurants, winkels en activiteiten in Breda. De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij Bredase ondernemers, geen ketens. Je investeert je cadeau dus altijd terug in de Bredase economie. Bepaal zelf het saldo op je cadeaukaart: vanaf 10 tot 150 euro. De Bredase cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig en ook in delen te verzilveren. 

“Dit is een cadeaukaart waarmee je met de feestdagen goed voor de dag komt en gelijk ook de lokale middenstand helpt. Ik heb er vertrouwen in dat veel Bredanaars vanuit hun hart voor de stad en haar ondernemers dit initiatief ondersteunen”, aldus wethouder Boaz Adank.

 

               

 

Tesselschade Arbeid Adelt

Tesselschade is de oudste vrouwenvereniging van Nederland.

 Zij maakt zich al 150 jaar lang sterk voor vrouwen die hulp nodig hebben om een studie te volgen waardoor zij na afronding van de opleiding economisch zelfstandig kunnen worden.

Tesselschade draait volledig op de inzet van vrijwilligers.

 Ook Breda heeft haar Tesselschade afdeling. Zij heeft een groep handwerksters die handgemaakte artikelen verzorgen die door Tesselschade Breda verkocht worden ten bate van de studieondersteuning.

 De afdeling Breda is dankbaar voor de mogelijkheid om bij Boekhandel van Kemenade en Hollaers elke tweede vrijdagmiddag van de maand een kleine verkoop te houden.

www.tesselschade-arbeidadelt.nl

www.tesselschadebreda.nl

Nieuwe boeken

Meer nieuwe boeken
Water | John Boyne | 9789029099066 € 20,99
Mythos | Stephen Fry | 9789400410893 € 39,99
Focus | Marc Hijink | 9789463823050 € 24,99
Boef | Dennis Storm | 9789000391400 € 16,99
B | Nynke Sietsma | 9789038813103 € 24,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 16,99 voor € 4,99
Actieperiode: 1 t/m 7 december

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Kind & Jeugd

Een speciale selectie van themapagina's voor kinderen en jongvolwassenen

white text

Door de ogen van de Koning is nu verkrijgbaar

Door de ogen van de Koning

auteur onbekend

€ 20,99
Koning Willem-Alexander blikt uitgebreid terug op tien jaar Koningschap. Rijk geïllustreerd met de mooiste foto’s uit die periodeIn 2023 is het tien jaar geleden dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander werd ingehuldigd. Van Willem-Alexander, Prins der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau werd hij op 30 april 2013 ingehuldigd tot Koning. Hoe beleefde hij de periode van toen tot nu? In tien hoofdstukken blikt hij terug op het afgelopen decennium als staatshoofd. Vele belangrijke gebeurtenissen passeren de revue, zowel hoogte- als dieptepunten, zoals bijvoorbeeld de Olympische Spelen en de viering van 75 jaar vrijheid, maar ook MH17, de coronapandemie en nog veel meer.In de rubriek ‘De blik van buitenaf' geven onder anderen Prinses Amalia, Gerdi Verbeet, André Kuipers en Piet Ploeg (voorzitter Stichting Vliegramp MH17) hun kijk op het Koningschap en stellen ze een vraag die in verband staat met hun eigen connectie met de Koning.‘Een blikvanger in de boekenkast.’ De Oranjes'Een collector's item. Ik wilde dit boek echt hebben!' Koningshuisdeskundige Justine Marcella in Goedemorgen Nederland‘Dat Meulenhoff van de podcast serie een boek mag uitgeven, is een goede zaak. Al was het maar omdat een ander – minder multimediaal – publiek bereikt dan een podcast, en wellicht meer eeuwigheidswaarde heeft’. EW Magazine

Boekennieuws

Winnaars van de Food and Friends Gouden Kookboek 2023 zijn bekend

10-11-2023 De winnaars van de Food and Friends Gouden Kookboek vakjuryprijs en publieksprijs zijn zojuist bekend gemaakt. De vakjury..

Mauk van Jan Vantoortelboom wint de Boekenbon Literatuurprijs 2023

9-11-2023 Mauk van Jan Vantoortelboom heeft de Boekenbon Literatuurprijs gewonnen. Dat maakte juryvoorzitter Ingrid van Engelshoven..

De Camino van Anya Niewierra wint NS Publieksprijs 2023

8-11-2023 De Camino van Anya Niewierra wint de NS Publieksprijs 2023 en is daarmee het Boek van het jaar 2023. De winnaar werd zojuist..
Lees verder

.

pro-mbooks3 : libris