Welkom bij Boekhandel Van Kemenade & Hollaers

Kom naar onze gezellige winkel aan de Ginnekenweg 52/54

Van Kemenade & Hollaers bezorgt ook thuis!

Video gemaakt door Rutger Langendonk - https://www.rutgerlangendonk.com

Evenementen en lezingen

29-3-2023 Lezing/interview met Jaap Robben over zijn prachtige boek 'Schemerleven' Op woensdagavond 29 maart om 20.00 uur komt Jaap Robben vertellen over zijn prachtige roman 'Schemerleven'. Locatie: Boekhandel Van Kemenade & Hollaers, Ginnekenweg 52-54, Breda. Kaarten: €10,-.. Meer informatie
8-4-2023 Boswachter Jan Kleijer signeert en vertelt over zijn nieuwe boek 'De groene mannen' Op zaterdagochtend 8 april om 11.00 uur komen boswachter Jan Kleijer en illustrator Charlotte Silooy hun boek signeren 'De groene mannen'.  Iedereen is van harte welkom. Locatie Boekhandel Van.. Meer informatie
11-5-2023 Lezing 'Hemel en hel in kaart. Een cultuurhistorische verkenning' door Guido Derksen en Martin van Mousch Op donderdag 11 mei om 20.00 uur bent u van harte welkom op de lezing 'Hemel en hel in kaart' van Guido Derksen en Martin van Mousch bij ons in de boekhandel Van Kemenade & Hollaers, Ginnekenweg.. Meer informatie

SPECIALE AANBIEDING!!!

Deze prachtige sets van Charlotte Dematons zijn in de aanbieding! OP=OP!!

MAXI-editie set NEDERLAND €25,- ipv €39,99 en nu inclusief 'Duizend dingen over Nederland', waarin de geschiedeniscanon in de prenten wordt verklaard
Engelse editie set HOLLAND €15,- ipv €29,95, ook inclusief 'A Thousand Things about Holland'.

Koop nu, OP=OP!!

In vogelvlucht, met een arendsoog voor detail, bestrijkt Charlotte Dematons met haar éénharig penseel iedere uithoek van ons land.

 

Breda Cadeaukaart, Hét cadeau voor iedereen die van Breda houdt ❤️ Hier verkrijgbaar èn inwisselbaar.

Breda Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iedereen die woont of werkt in Breda. Geef altijd een geslaagd cadeau.

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De Bredase cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 150 restaurants, winkels en activiteiten in Breda. De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij Bredase ondernemers, geen ketens. Je investeert je cadeau dus altijd terug in de Bredase economie. Bepaal zelf het saldo op je cadeaukaart: vanaf 10 tot 150 euro. De Bredase cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig en ook in delen te verzilveren. 

“Dit is een cadeaukaart waarmee je met de feestdagen goed voor de dag komt en gelijk ook de lokale middenstand helpt. Ik heb er vertrouwen in dat veel Bredanaars vanuit hun hart voor de stad en haar ondernemers dit initiatief ondersteunen”, aldus wethouder Boaz Adank.

 

               

 

Tesselschade Arbeid Adelt

Tesselschade is de oudste vrouwenvereniging van Nederland.

 Zij maakt zich al 150 jaar lang sterk voor vrouwen die hulp nodig hebben om een studie te volgen waardoor zij na afronding van de opleiding economisch zelfstandig kunnen worden.

Tesselschade draait volledig op de inzet van vrijwilligers.

 Ook Breda heeft haar Tesselschade afdeling. Zij heeft een groep handwerksters die handgemaakte artikelen verzorgen die door Tesselschade Breda verkocht worden ten bate van de studieondersteuning.

 De afdeling Breda is dankbaar voor de mogelijkheid om bij Boekhandel van Kemenade en Hollaers elke tweede vrijdagmiddag van de maand een kleine verkoop te houden.

www.tesselschade-arbeidadelt.nl

www.tesselschadebreda.nl

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Shy | Max Porter | 9789403110325 € 21,99
Ik ben | Sam Bettens | 9789493248878 € 21,99
Lessen | Ian McEwan | 9789463361606 € 27,50

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 24 t/m 30 maart

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Deel 2 van de Waldfriede-serie

Lichtpunt

Corina Bomann

€ 22,99
Via het leven en de liefdes van het personeel van het Waldfriede-ziekenhuis komt dertig jaar Berlijnse geschiedenis tot levenBerlijn, 1929. Als het Waldfriede-ziekenhuis eindelijk naam heeft gemaakt dreigt de toekomst er radicaal anders uit te gaan zien. Nu een nieuwe golf van werkloosheid en armoede plaatsvindt vallen mensen makkelijk voor de beloftes van de nationaalsocialisten. Directeur Louis Conradi voelt de veranderingen aan en houdt de sympathie voor de partij angstvallig in de gaten. De constante zorgen eisen hun tol: Conradi’s gezondheid gaat hard achteruit, maar hij moet zich sterk houden voor zijn patiënten en zijn personeel. En dus houdt hij zijn kwalen geheim, zelfs voor Hanna.De komst van de jonge verpleegster Lilly Wegner is een frisse wind door het ziekenhuis, zeker als er iets moois opbloeit tussen haar en dokter Rudolph Kirsch. Maar hun liefde wordt al snel overschaduwd door angst: Kirsch is Joods. Als de Rassenwetten worden ingevoerd en alle Joodse werknemers worden ontslagen staan Lilly en Rudolph voor een onmogelijke keuze. Waar kunnen ze heen nu het net zich steeds dichter sluit?In de pers‘Ideaal recept voor een bestseller.’ NRC‘Genieten en dan met smart wachten op het volgende deel.’ De Telegraaf‘Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.’ Nederlands Dagblad

Boekennieuws

Shortlist Hebban Thrillerprijs 2023 bekend

16-3-2023 De genomineerden voor de Hebban Thrillerprijs 2023 zijn bekend. De volgende titels maken kans op de prijs: Het verkeerde meisje..

Gouden Boeken voor Rutger Vink en Thomas van Grinsven

16-3-2023 YouTubers Rutger Vink en Thomas van Grinsven ontvingen maar liefst twee Gouden Boeken. Van zowel De magische halsband als De..

Shortlist Libris Literatuur Prijs 2023 bekendgemaakt

6-3-2023 De beste zes Nederlandstalige romans van het afgelopen jaar die meedingen naar de Libris Literatuur Prijs 2023 zijn vandaag door..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris