Neverending Stories | De grensoverschrijdende, inclusieve talkshow van ROSE Stories met dichter Radna Fabias

donderdag 2 juni 2022 19:30
Neverending Stories | De grensoverschrijdende, inclusieve talkshow van ROSE Stories met dichter Radna Fabias

Watershed en Boekhandel Van Piere presenteren Neverending Stories, de reizende talkshow van ROSE Stories. Op 2 juni is de talkshow in Eindhoven. Centraal staat de dichtbundel Habitus, geschreven door Radna Fabias. In deze feministische, onverschrokken en bij vlagen donkere bundel vraagt Radna zich af wat ‘thuis’ is. Tijdens de talkshow gaan we dieper in op deze vraag samen met Radna, debuterend auteur Ziya Altmis en columnist en schrijver Aya Sabi. Bij alledrie de tafelgasten speelt de zoektocht naar ‘thuis’ een grote rol in hun werk.

Tickets á 5 euro zijn verkrijgbaar via

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-talkshow-neverending-stories-met-dichter-radna-fabias-341763372447

 

Neverending stories is een grensoverschrijdend inclusieve talkshow van ROSE stories. Een talkshow voor een nieuw en cultureel-divers publiek, niet alleen uit Nederland, maar ook België en zelfs de Nederlandse Antillen. In de talkshow worden recent verschenen boeken besproken die een nieuw licht werpen op thematiek die relevant is voor de superdiverse samenleving. Centraal staan de verhalen van biculturele schrijvers, met een focus op vrouwelijke schrijvers, als antwoord op de zeer actuele sociaal-ethische en maatschappelijke behoefte aan authentieke en van binnenuit vertelde verhalen die bijdragen aan betere representatie van de samenleving.

Neverending Stories is een initiatief van ROSE Stories, in samenwerking met deBuren, Watershed/Boekhandel Van Piere, Writers Unlimited, Bloemhof en wordt mede mogelijk gemaakt door Literatuur Vlaanderen, het Prins Bernard Cultuurfonds, Fonds 21 en Nederlands Letterenfonds.

 

Watershed en Van Piere hosten Neverending Stories  in het kader van hun nieuwe programma Buskeda, een alternatieve boekenclub rond familiebanden en identiteit.

 

Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Entree: 5 Euro, koop hier je ticket

 

 

pro-mbooks2 : libris