Zakelijk

Welkom op onze pagina voor zakelijke klanten

De mogelijkheden voor bedrijven en organisaties zijn eindeloos. Per medewerker een passend boek, of een allemansvriend voor al uw relaties? Bezorgen op een thuisadres van de medewerker of de hele bestelling op het adres van uw organisatie laten bezorgen? Ingepakt, voorzien van een persoonlijke boodschap? Dat is het fijne aan Boekhandel Van Piere: we zijn groot genoeg om alles te kunnen en klein genoeg om het persoonlijk te houden.

Neem vrijblijvend contact op met Margriet van Veen ([email protected]) voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden. Als zakelijke klant kunt u ook direct bestellen op onze website.

 

Geschenken voor medewerkers en relaties

De kennis en kunde van onze collega’s met jarenlange ervaring zetten wij in om het mooiste boek voor uw medewerker of relatie te kiezen.

 

Kerstpakket

Wij denken ook graag met u mee over de inhoud van uw kerstpakket.

 

Voor ieder wat wils

Fictie, reizen, koken, kunst, sport, voor iedereen hebben we hét perfecte boek. Naast boeken hebben we meer opties, zoals kleurboeken, puzzels en gezelschapsspellen. 

 

Boekenbon Cadeaukaart

En komt u er niet uit, dan is de Nationale Boekenbon een perfect alternatief! Deze cadeaukaart is zowel online als in de boekwinkel te gebruiken. Wij kunnen deze ook in grotere aantallen leveren.

 

Partnerprogramma (affiliate marketing)

Heeft u een eigen website, dan is het doorsturen van bezoekers naar Boekhandel Van Piere een mooie manier om geld te verdienen. U leest hier meer over ons affiliateprogramma.

 

 

pro-mbooks3 : libris