Bestellen

Staat je vraag er niet bij? Dan kun je altijd contact opnemen met de boekhandel of onze klantenservice.

Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?

Een afhaalbestelling kun je annuleren door contact op te nemen met de boekhandel. Doe dit graag zo snel mogelijk, om te voorkomen dat het boek speciaal voor je wordt besteld.

Een thuisbezorgbestelling is in de meeste gevallen niet meer te annuleren, omdat deze meteen doorgaan naar onze leverancier. Je hebt de meeste kans dat wij je bestelling kunnen annuleren OP WERKDAGEN wanneer je direct na het plaatsen van je bestelling een mail stuurt naar: [email protected] (met in het onderwerp ANNULERING) of belt met onze klantenservice: 033-2532300

Is je thuisbezorgbestelling niet meer te annuleren, dan kunt je na ontvangst je bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Hier lees je alles over het wijzigen of annuleren van bestellingen.

Welke artikelen zijn beschikbaar in de webshop?

In onze webshop kun je alle bestelbare boeken vinden. Deze boeken vind je voor een groot deel ook terug bij je boekhandel. En indien deze het betreffende boek niet op voorraad heeft, dan kunnen zij dit voor je bestellen.

Alle boekhandels hebben hetzelfde basisassortiment boeken. Daarnaast heeft iedere afzonderlijke boekhandel een eigen assortiment. Hierdoor ontstaat een divers aanbod in de winkels.

Naast (meer dan 2.000.000) boeken kun je bij de Libris en Blz.-boekhandel ook terecht voor kantoorartikelen, tijdschriften en wenskaarten. Online kun je ook ebooks en luisterboeken aanschaffen.

Kan ik een cadeau laten bezorgen?

Jazeker, tijdens het bestelproces kun je het afleveradres van je bestelling aanpassen. Gebruik hier dan als afleveradres het adres van de cadeauontvanger. Ook kun je een persoonlijke boodschap (deze komt op de pakbon terecht) en/of inpakpapier toevoegen aan je bestelling.

Op de pakbon bij de bestelling staan geen prijzen. De factuur ontvang je alleen zelf, in de e-mail van je orderbevestiging.

Als ik meer dan één artikel bestel, worden ze altijd samen verzonden?

Nee, wij verzenden artikelen zodra ze leverbaar zijn, wat meer dan één verzending kan opleveren. Je betaalt hiervoor géén extra verzendkosten, deze komen voor onze rekening.

Waarom moet ik een boekhandel kiezen?

In het geval van bestellen en afhalen in de boekhandel zal je boekhandel zorgen dat je bestelling klaarligt en contact met je opnemen wanneer het artikel afgehaald kan worden.

Ook bij thuisbezorgen en downloadbestellingen kies je een voorkeursboekhandel. Deze boekhandel krijgt namelijk de opbrengst van je bestelling.

Libris.nl is geen keten, maar een collectief van zelfstandige boekhandels in Nederland, die gericht samenwerken om de concurrentie op alle fronten aan te gaan. Je steunt dus, óók met je thuisbezorgbestelling of digitale download, de zelfstandige boekhandel van jouw keuze.

Hoewel een bezoek aan de boekhandel natuurlijk niet noodzakelijk is in het geval van bestellen voor thuisbezorging of het downloaden van ebooks of luisterboeken, kan ook hier jouw boekhandel een belangrijke rol spelen, bijvoorbeeld als aanvullende bron van informatie over je bestelling of met het verlenen van technische assistentie bij het downloaden van je ebook of luisterboek.

Welke verzendkosten worden er gerekend bij mijn bestelling?

Voor iedere bezorgbestelling met ALLEEN nieuwe boeken verzonden naar een adres binnen Nederland én met een waarde van 20 euro of meer rekenen we GEEN verzendkosten. Bekijk hier de overige voorwaarden.

Kies je ervoor om je bestelling in de boekhandel af te halen, dan worden er uiteraard géén verzendkosten gerekend.

Voor België rekenen wij 2,95 euro per bestelling. Voor overige producten zoals tweedehands, non-books, spellen en ereaders, rekenen wij 2,95 euro verzendkosten per bestelling.

Wat wordt er bedoeld met de verschillende leverbaarheidsstatussen?

In je orderbevestiging of orderstatuswijziging staat altijd de status van de door jou bestelde titel vermeld. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je altijd bericht wanneer je bestelling geleverd wordt of klaarligt om af te halen. Hier vind je meer informatie over de leverbaarheidsstatussen in de webshop.

Hostname: pro-mbooks3