Wat wij nu lezen

In de winkel wordt ons regelmatig gevraagd: 'Wat lees jij nu?' Op deze pagina willen we dat graag met u delen.

 

Ton leest

Grand Tour Europa

Olivier Guez

€ 29,99

Het lijkt me heel interessant om de visie te lezen van diverse auteurs, met verschillende invalshoeken, op het begrip Europa. 

 

Heleen leest

Kolbeinseiland

Bergsveinn Birgisson

€ 22,00

Twee vrienden in Ijsland op de vlucht, waarvan er een ontsnapt is van een psychiatrische afdeling. Met een boze verpleegster op de hielen. En toch een warme en positieve roman? Ik ben benieuwd. 

 

 

Jessica leest

Picknick bij maanlicht

Margaret Kennedy

€ 24,99

Dit boek is aanvankelijk uitgekomen in 1950. Toch denk ik dat het verhaal en de karakters universeel en tijdloos genoeg zijn om nog steeds te kunnen boeien. Ik heb wel zin in deze klassieker!

Manon leest

Het reisboek van Willem van Oranje

René van Stipriaan

€ 29,99

Willem van Oranje heeft in zijn leven tienduizenden kilometers afgelegd. Waarom (in vredesnaam)? En wat zag en deed hij allemaal onderweg? En wat is er op die locaties nog van deze geschiedenis terug te vinden? Willem-biograaf René van Stipriaan heeft het uitgezocht, en er een rijkelijk geïllustreerd reisboek van gemaakt. Inclusief tips om zelf op veldtocht te gaan; ik ga dus maar eens mijn vrije dagen tellen.  

Mabel leest

Holly

Stephen King

€ 24,99

Een nieuwe King, daar verheug ik mij altijd op!

Sabrina leest

De Hawthorne-broers

Jennifer Lynn Barnes

€ 19,99

Het vierde deel van het Hawthorne-mysterie is uit! Jippie!
Ik heb hier zo enorm naar uitgekeken.

In de vorige boeken stond het verhaal van Avery centraal.
Dit vierde deel focust zich meer op de broers Grayson en Jameson én het mysterie rond hun vaders.

Irene

Irene leest

De Raadselbreker

Rob Koops

€ 19,99

Een jeugdboek óver boeken én historisch én raadsels én voor de liefhebbers van Tonke Dragt??? Doe mij die maar, ik heb zin in dit boek!

Rianne

Rianne leest

The Book of Form and Emptiness

Ruth Ozeki

€ 14,95

Dit boek vertelt het verhaal van Benny. Het begint niet bij het begin, niet bij het einde maar ergens in het midden, want een boek is niet zoals het leven wat begint bij het begin en eindigt bij het einde. Het boek is ook niet geschreven vanuit Benny's perspectief, maar het verhaal wordt letterlijk door het boek verteld!

Erg intrigerend, mooi geschreven, goede recensies en het boek heeft de Women's price of fiction 2022 gewonnen dus ik ben erg benieuwd!

Dorus

Foto 1 Dorus

pro-mbooks2 : libris