Wat wij nu lezen

In de winkel wordt ons regelmatig gevraagd: 'Wat lees jij nu?' Op deze pagina willen we dat graag met u delen.

 

Ton leest

12 vogels die je leven redden

Charlie Corbett

€ 22,99

Via 12 verschillende vogels neemt de auteur je bij de hand om troost en sterkte te vinden in dit leven. Tevens een uitnodiging on de deur uit te gaan op ontdekking in de natuur.

Heleen leest

De scharrelaar - 2022/1

Diverse auteurs

€ 16,99

Je moet natuurlijk onderweg, in de trein naar je werk, altijd wat te lezen hebben. Het vogeltijdschrift De Scharrelaar heeft vast weer boeiende verhalen in zich!

 

Manon leest

De Romanovs na de val

Helen Rappaport

€ 29,99

Russische aristocraten die alles moesten achterlaten, op de vlucht voor de bolsjewieken. Hoe houden ze stand in Parijs, als ze opeens een bestaan moeten opbouwen op de plek waar ze vóór de Russische Revolutie een luxeleven hebben geleid? Rappaport vertelt hun verhaal over heimwee, schulden en successen.

Mabel leest

The Barefoot Dutchman

Anton Nootenboom

€ 20,99

Normaal niet mijn genre, maar na mijn ontmoeting met Anton ben ik wel erg nieuwsgierig naar zijn boek geworden.

Hilda leest

Pony

R.J. Palacio

€ 18,99

Een filmisch avontuur in het Wilde Westen: ik ga ervandoor!

Els leest

De goede dokter

Damon Galgut

€ 20,99

Zachtaardig en cynisch, wondermooi beschreven machteloze mensenlevens. Een soort mengsel van Coetzee en McCall Smith, denk ik na de eerste pagina's. Heel nieuwsgierig naar de plot!

Sabrina leest

Dief van de nacht

Holly Black

€ 22,99

Ik ga mij toch nog eens aan Holly Black wagen. Normaliter vallen haar boeken niet bij mij in de smaak (te veel elfen). Maar dit nieuwe boek van haar ziet er zo prachtig uit, dat ik toch weer nieuwsgierig ben. Ik ben al begonnen met lezen en kleine spoiler: tot nu toe geen elfen!

Nora leest

Vergeten reis

Silvina Ocampo

€ 18,50

Een prachtig uitgegeven bundel vol korte magisch-realistische verhalen over jonge meisjes en hun vriendschappen, eenzaamheid en pogingen de wereld te begrijpen. Maar geheel niet lieflijk - eerder wreed en horrorachtig. De uitgaven van Orlando stellen eigenlijk nooit teleur, dus heel benieuwd!

Leoni leest

Daar waar de rivierkreeften zingen

Delia Owens

€ 10,00

Dit boek wordt enorm aangeraden door collega's, vrienden en familie. Het staat bekend als een prachtig boek en ik had natuurlijk geen andere keus dan me eraan te wagen.

Irene

Dorus

Foto 1 Dorus

pro-mbooks2 : libris