Wat wij nu lezen

In de winkel wordt ons regelmatig gevraagd: 'Wat lees jij nu?' Op deze pagina willen we dat graag met u delen.

 

Heleen leest

Papyrus

Irene Vallejo

€ 29,99

Dit zie je gelijk: hier kun je niet omheen als liefhebber van boeken, reizen, geschiedenis... Ik duik erin!

Jessica leest

Zwemmen in het donker

Tomasz Jedrowski

€ 20,99

Ik heb inmiddels al zoveel goede recensies gelezen over dit boek, dat het me toch wel nieuwsgierig heeft gemaakt. Na de eerste tien pagina's zit ik al helemaal in het verhaal, dus dat belooft veel goeds!

Manon leest

De koers van de eeuw

Charles Ducal

€ 21,99

Poëzie over de alledaagse wereld, die ons verontrust en bedreigt. Dit verwoord in de glasheldere zinnen en beelden van Ducal is vervreemdend en troostrijk tegelijk. Prachtig dus, om lang van te genieten.

 

Mabel leest

Papyrus

Irene Vallejo

€ 29,99

Wat een geweldige manier om geschiedenis te schrijven, via de wereld van boeken. Uiteraard prachtige verhalen, bizarre anekdotes en bijzondere boeken. Eigenlijk verplichte kost voor een boekhandelaar en elke boekenliefhebber  ;-)

Els leest

Geiger

Gustaf Skördeman

€ 20,99

Nou moest ik maar eens een Zweedse Thriller lezen. Kies ik meteen de beste!  Meeslepend, met verschillende verhaallijnen, uitgewerkte karakters, een beetje politieke geschiedenis, spanning én Zweedse zwaarmoedige humor. De auteur is scenarioschrijver, aha, vandaar.

 

Sabrina leest

The invisible life of addie larue

Schwab V E

€ 18,95

Ik heb zo veel goede dingen over dit boek gehoord. Ik lees hem dan wel in het Engels, maar het boek is ook in het Nederlands verkrijgbaar!

Nora

 

Nora leest

Toevallige bedenksels

Elena Ferrante

€ 24,99

Elena Ferrante van de Napolitaanse romans schreef een jaar lang columns voor The Guardian over een thema dat haar werd opgegeven door de redactie - en dat leverde prachtige, intieme reflecties op over hoe deze schrijver in het leven staat. Met hele mooie illustraties, maar vooral lezen om aan het denken gezet te worden!

Leoni leest

Orakel

Thomas Olde Heuvelt

€ 20,99

Dit spannende, duistere boek wordt veel geprezen en getipt. Omdat ik ook fan was van Hex van Olde Heuvelt, besloot ik Orakel een kans te geven. Ik ben benieuwd!

Dorus

Foto 1 Dorus

pro-mbookslibr1 : libris