Unieke boekpresentatie met Victor Mids en Oscar Verpoort

Mindf*ck Challenges

Victor Mids ; Oscar Verpoort

€ 27,50
Victor Mids en Oscar Verpoort dagen je op een nieuwe manier uit met MINDF*CK Challenges. Lukt het jou om alle 103 illusies, breinbrekers en weddenschappen te doorgronden? Test je brein en ontdek de best bewaarde geheimen achter het populaire tv-programma. Verander een foto in een tientje Achterhaal de toegangscode van elke telefoon Leer de truc die zelfs Einstein niet begreep Raad iemands leeftijd door hem op één been te laten staan Laat een blikje magisch balanceren Ontdek hoe je een kaars op afstand kunt ontbranden Creëer je eigen optische illusies Buig een paperclip met de kracht van je gedachten ...en ontdek hoe dit boek zichzelf binnen één dag terugverdient. In dit interactieve boek speel jij zelf de hoofdrol en leer je waardevolle lessen over psychologie, creativiteit en beïnvloeding. Daarbij wordt je brein continu op het verkeerde been gezet. Oftewel: gegarandeerd maandenlang plezier. Durf jij de uitdaging aan?

Kom naar de boekpresentatie van Victor Mids en Oscar Verpoort en geniet daarbij van een unieke presentatieshow en een Meet & Greet!

Zondagavond 26 november presenteren Victor Mids en Oscar Verpoort op unieke wijze hun nieuwe boek Mindf*ck Challenges in het theater van Poco Màs.

Tijdens een interactieve show van een half uur word je als bezoeker meegenomen door het boek. Victor en Oscar behandelen verschillende illusies, breinbrekers en weddenschappen. Na de presentatieshow nemen ze ruim de tijd voor het signeren van je boek, een foto en een praatje. Dit mag je niet missen!


Over het boek
Victor Mids en Oscar Verpoort dagen je op een nieuwe manier uit met MINDF*CK Challenges. Lukt het jou om alle 103 illusies, breinbrekers en weddenschappen te doorgronden? Test je brein en ontdek de best bewaarde geheimen achter het populaire tv-programma.

 

  • Verander een foto in een tientje
  • Achterhaal de toegangscode van elke telefoon
  • Leer de truc die zelfs Einstein niet begreep
  • Raad iemands leeftijd door hem op één been te laten staan
  • Laat een blikje magisch balanceren
  • Ontdek hoe je een kaars op afstand kunt ontbranden
  • Creëer je eigen optische illusies
  • Buig een paperclip met de kracht van je gedachten

 

In dit interactieve boek speel jij zelf de hoofdrol en leer je waardevolle lessen over psychologie, creativiteit en beïnvloeding. Daarbij wordt je brein continu op het verkeerde been gezet. Oftewel: gegarandeerd maandenlang plezier. Durf jij de uitdaging aan?


Praktisch
De interactieve boekpresentatie van Mindf*ck Challenges begint om 20.00u (inloop vanaf 19.30u) in de theaterzaal van Poco Màs, Noordhoek 19 te Roelofarendsveen.
-Show: 30 minuten
-Meet & Greet en Signeren: 60 minuten


Kaarten (koop je hier) zijn € 5,- per persoon.

Na het optreden signeren Victor en Oscar Mindf*ck Challenges.
Het boek is ook een fantastisch cadeau voor komende feestdagen, zeker met een persoonlijke boodschap van de auteurs!
Na het signeren pakken we het boek desgewenst ter plekke in als Sint- of Kerstcadeau.

Maak deze avond compleet door vooraf te dineren bij Poco Màs! (reserveringen tot 17.30u) Reserveer hier

pro-mbooks3 : libris