Venstra café

Wist je dat... we in onze boekhandel ook een café hebben? Hier serveren we niet alleen de heerlijkste koffie en thee, maar ook allerlei broodjes en gebak!

PS: Genoten van de koffie? U kunt onze koffiebonen ook kopen voor thuisgebruik. 

Woensdag 22 maart zijn wij gesloten

Beste klant,

Aanstaande woensdag 22 maart zijn wij helaas gesloten in verband met onze jaarlijkse inventarisatie. De bibliotheek boven ons blijft wel gewoon bereikbaar.

Donderdag 23 maart staan wij als vertrouwd weer klaar om u te ontvangen.

Dank voor het begrip,

Team Venstra

 

Literair Café 102

Activiteiten & Lezingen

30
mrt
Literair Café 102 – Joep Dohmen over Iemand zijn Ada Ruiter (Libris Venstra) en Anton Furnée (de Bibliotheek Amstelland) gaan in gesprek met Filosoof Joep Dohmen. Hij is emeritus-hoogleraar ethiek aan de Universiteit voor Humanistiek en Lector.. Meer informatie
05
apr
De koffie show De Koffie Show is een combinatie van een lezing over koffie, een proeverij van bijzondere koffiesoorten en een theaterdeel met liedjes en verhalen over koffie. Dirk-Jan Stip is de verteller, Barend.. Meer informatie

Op de hoogte blijven van onze activiteiten of u aanmelden voor een activiteit?
Stuur een email naar [email protected]
Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Shy | Max Porter | 9789403110325 € 21,99
Ik ben | Sam Bettens | 9789493248878 € 21,99
Lessen | Ian McEwan | 9789463361606 € 27,50

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 24 t/m 30 maart

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Deel 2 van de Waldfriede-serie

Lichtpunt

Corina Bomann

€ 22,99
Via het leven en de liefdes van het personeel van het Waldfriede-ziekenhuis komt dertig jaar Berlijnse geschiedenis tot levenBerlijn, 1929. Als het Waldfriede-ziekenhuis eindelijk naam heeft gemaakt dreigt de toekomst er radicaal anders uit te gaan zien. Nu een nieuwe golf van werkloosheid en armoede plaatsvindt vallen mensen makkelijk voor de beloftes van de nationaalsocialisten. Directeur Louis Conradi voelt de veranderingen aan en houdt de sympathie voor de partij angstvallig in de gaten. De constante zorgen eisen hun tol: Conradi’s gezondheid gaat hard achteruit, maar hij moet zich sterk houden voor zijn patiënten en zijn personeel. En dus houdt hij zijn kwalen geheim, zelfs voor Hanna.De komst van de jonge verpleegster Lilly Wegner is een frisse wind door het ziekenhuis, zeker als er iets moois opbloeit tussen haar en dokter Rudolph Kirsch. Maar hun liefde wordt al snel overschaduwd door angst: Kirsch is Joods. Als de Rassenwetten worden ingevoerd en alle Joodse werknemers worden ontslagen staan Lilly en Rudolph voor een onmogelijke keuze. Waar kunnen ze heen nu het net zich steeds dichter sluit?In de pers‘Ideaal recept voor een bestseller.’ NRC‘Genieten en dan met smart wachten op het volgende deel.’ De Telegraaf‘Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.’ Nederlands Dagblad

Boekennieuws

Shortlist Hebban Thrillerprijs 2023 bekend

16-3-2023 De genomineerden voor de Hebban Thrillerprijs 2023 zijn bekend. De volgende titels maken kans op de prijs: Het verkeerde meisje..

Gouden Boeken voor Rutger Vink en Thomas van Grinsven

16-3-2023 YouTubers Rutger Vink en Thomas van Grinsven ontvingen maar liefst twee Gouden Boeken. Van zowel De magische halsband als De..

Shortlist Libris Literatuur Prijs 2023 bekendgemaakt

6-3-2023 De beste zes Nederlandstalige romans van het afgelopen jaar die meedingen naar de Libris Literatuur Prijs 2023 zijn vandaag door..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris