Sprankel met Alex Boogers en JUUZZ

zondag 29 augustus 2021 14:00

Het Amstelveens Boekenfeest en de Bibliotheek Amstelland organiseren dit jaar maar liefst drie evenementen onder de naam Sprankel. Eind augustus is het tijd voor het laatste evenement in deze reeks, een swingende zondagmiddag in ANNA Amstelveen met bestsellerauteur Alex Boogers en muziek van JUUZZ en Jazzy Request.

Literatuur en jazz komen samen in de Annakerk in Amstelveen. Bestsellerauteur Alex Boogers vertelt aan de hand van zijn boeken over Jazz en hoe belangrijk muziek voor hem is. Hij vertelt hoe hij muziek heeft verwerkt in ‘Onder een hemel van Sproeten’, leest voor uit zijn nieuwste boek De Zonen van Bruce Lee en neemt je mee in hoe muziek een inspiratie is voor zijn verhalen. De auteur debuteerde in 1999 onder het pseudoniem M.L. Lee met Het Boek Estee en won in 2016 de Nederlandse Boekhandelsprijs en Libris Literatuurprijs met zijn roman Alleen met de Goden.

Naast Alex Boogers zal ook JUUZZ, artiestennaam van Judith Beuse, met het jazz-trio Jazzy Request het podium betreden. Met het jazz-trio zingt JUUZZ jazzstandards in de stijl van Ella Fitzgerald, Julie Londen en Billie Holiday. JUUZZ en de band zullen tussen en na de verhalen van Alex Boogers optreden. Na afloop signeert Alex Boogers boeken die door Boekhandel Venstra te koop worden aangeboden.

ANNA, de Annakerk, is een voormalige kerk uit 1927. Door de intieme sfeer voelt de ruime kerk aan als een gezellige huiskamer.

Aanmelden
Vanwege beperkte plaatsen is aanmelden verplicht, dus meld je snel aan! Dat kan via deze link. 

pro-mbooks2 : libris