De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 15,99

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 2-3-2021
Nog niet verschenen Beschikbaar vanaf 2-3-2021
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

‘Hoi! Ik zwaai naar je, maar dat kun je niet zien, want mijn plaatje staat stil. Mijn naam is Rhona. Ik ben tien jaar. Waarschijnlijk heb je online of op tv iets gezien over de paniek in de stad, de aardbeving bij het beursgebouw of de vreemde planten die daar ineens groeien. Maar dan ken je maar het halve verhaal. Ik ga je nu het hele verhaal vertellen, zoals het echt is gebeurd. Dus luister naar me, alsjeblieft. Om de wereld te redden heb ik je hulp nodig. En het kan nog, maar dan moet je me geloven: ik ben de Sloddervos.’
ISBN
9789493216211
Vorm
Gebonden
Uitgever
Dromenjager Publishing BV
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
224 pp.
Genre
Fictie 7+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris