Creatief

Stabilo set 25x Pen 68

Stabilo

€ 25,95
Set van stabilo met 25 verschillende kleuren in handige opberghoes. Patroon en kleuren van de opberghoes kunnen verschillen.

Stabilo set 25x Pen point 88

Stabilo

€ 22,50
Set van stabilo met 25 verschillende kleuren point 88 in handige opberghoes. Patroon en kleur van de opberghoes kunnen verschillen.

Mandala Kleurboek Artist Edition

Muscreatief

€ 14,99
Mandala’s zijn het favoriete onderwerp van volwassenen om in te kleuren. Ze vormen een bron van rust, wijsheid en meditatie en het inkleuren van mandela’s heeft dan ook haast een meditatief effect. Maar door de bijzondere details en prachtige geometrische figuren zijn Mandela’s ook gewoon heel leuk om in te kleuren. Ze zorgen ervoor dat je dagelijkse beslommeringen even achter je kunt laten en dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Het is dus geen verrassing dat de mandela kleurboeken ongekend populair blijven onder de fanatieke en beginnende kleurders

Nassau Art Box kunstschilders koffer

Art Sensations

€ 22,50
Deze set bestaat uit 79 onderdelen waaronder: kleurpotloden, waterverf, oliepastels, HB potloden, penselen en een puntenslijper. Als je klaar bent kun je alles weer opbergen in deze mooie koffer.

pro-mbookslibr3 : libris