Keuken

Keukenhulpjes

Pasta Monsters

Ototo Design

€ 16,99
Pasta slierten opscheppen, altijd lastig. Met de Pasta monsters van Ototo wordt het een stuk eenvoudiger om de spaghetti te grijpen. Deze monsterlijke pastalepels hebben allebei 1 oog aan de bovenkant. Het bestek is tweedelig. Ook heel geschikt als saladebestek. Gemaakt van bpa vrij plastic. Geschikt voor de vaatwasser Afmeting: 8 x 29 x 5,5 cm

Spaghetti Monster

Ototo Design

€ 15,99
Spaghetti Monster van Ototo. Vergiet voor spaghetti en andere pasta’s. Grappig zijn de twee ogen die ook kunnen worden gebruikt als handvaten. Gemaakt van bpa vrij plastic. Geschikt voor de vaatwasser. Afmeting: 19,5 x 31 x 22 centimeter.

Pan Man Spatel

Ototo Design

€ 14,99
De Pan Man spatel van Ototo is een spatel in de vorm van een superheld. Zijn cape is de spatel, zijn lichaam het handvat. Het handvat is magnetisch, zodat hij opgehangen kan worden aan de koelkast.

Magic Mushroom

Ototo Design

€ 12,99
Deze Mushroom trechter houdt je aanrecht schoon, dus geniet met gemak zoveel als je wilt! Bpa vrij.

Barry Grater

Ototo Design

€ 15,50
Wortelen of kaas zijn perfect te raspen. Als ze Barry eenmaal hebben ontmoet is het direct een gegarandeerde match. Bpa vrij.

Maki Maatcups

Ototo Design

€ 12,50
Maki maatbekers van Ototo. Wordt geleverd in een set van drie, in de vorm van een sushi-rolletje. Sushi maatcups in het groen, zwart en wit. Handig om te bakken en koken in Amerikaanse recepten. Inhoud zwarte cup: 1/2 cup en 125 milliliter. Inhoud witte cup: 1/3 cup en 80 milliliter. Groene cup: 1/4 cup en 60 milliliter inhoud. Siliconen cups, geschikt voor in de vaatwasser. Afmeting: 7,1 x 7,1 x 5,3 centimeter.

TIPI Snack Dish

Ototo design

€ 16,95
Tipi snackschaal van Ototo. Leuke bamboe schaal met in het midden een tipi voor cocktailprikkers of een saus. Daaromheen bijv olijven, chips of blokjes kaas en snacken maar! Gemaakt van bpa vrij plastic. Geschikt voor de vaatwasser. Afmetingen: 23x23x5 cm

Salt en Pepper set Mr Wonderful & Sushi

Balvi

€ 15,99
Leuke Peper & Zout set in de vorm van Sushi fuguurtjes. Komen op een houten onderzetter, waardoor deze set op elke eettafel de show zal stelen. Afmetingen: 7x 10,5x 6,1 cm

Conchiglie Lemon Squeezer

Monkey Business

€ 10,50
Pasta citroenpers van Monkey Business. Hulpmiddel in de vorm van conchiglie om citroenen makkelijk uit te kunnen knijpen. Handige citroen- en limoenpers, die voorkomt dat het sap in je ogen spuit. Met een zeefje aan de onderkant, zodat er geen pitten in je gerecht vallen. De conchiglie lemon squeezer van Monkey Business is gemaakt van siliconen. Hij is 11,1 x 7,4 x 7,4 centimeter groot.

pro-mbookslibr2 : libris