Speelgoed

Roadliner

Die Spiegelburg

€ 24,95
In de doos zit een autootje die de weg rijdt die jij tekent met de zwarte stift! Maak je eigen racebaan door de kamer. In de doos zitten: - blauw autootje - delen om de baan mee te leggen - coole stickers voor de auto - zwarte stift - Vanaf 5 jaar

Onderwaterwereld Kleurboek

Depesche

€ 12,95
Kleurboek waarin je niet alleen de platen inkleurt maar ook kunt zien waar ze leven in de wereld en andere leuke weetjes vindt.

Piratenboot

Janod

€ 34,99
Deze piraten speelset bestaat uit hout en karton. Verzin prachtige verhalen met deze zelf in elkaar te zetten piratenboot en de vele accessoires. Bevat: een grote boot met 2 zeilen en een ladder om naar het kraaiennest te klimmen en de schepen van de tegenstander te beloeren, een roer dat draait, een loopplank om de verraders voor de haaien te gooien en 7 accessoires van hout.

Kapla

Kapla

€ 49,99
Het bekende spel met de 200 houten plankjes van dezelfde maat. Inclusief een boekje met voorbeelden van bouwwerken. Echt uren speelplezier gegarandeerd!

Sylvanian Families Red Roof Cosy Cottage

Epoch Holland

€ 29,99
Het startershuis beschikt over een verwijderbare verdieping op de tweede verdieping die naast de begane grond kan worden geplaatst om een bredere ruimte te creëren die gemakkelijker te bespelen is. De trap komt als een opzichzelfstaand onderdeel dat op elke gewenste locatie kan worden geplaatst. De ramen worden geleverd met jaloezieën die tijdens het spelen kunnen worden geopend of gesloten.

Djeco Kleurdoos voor kleuters

Djeco

€ 24,99
Kleurdoos voor Kleuters. Koffertje om te versieren gevuld met: 8 ergonomische kleurpotloden – 8 vilstiften met dikke punt (zeer goed uitwasbaar) – 6 mooie waskrijtjes

Aquabeads Beginnerstudio

Epoch

€ 14,99
Ken je Aquabeads al? Met deze beginnersstudio bestaande uit meer dan 800 parels kun je je uitleven! Water toevoegen aan de parels en je kunstwerken zijn klaar. Vanaf 4 jaar.

Newtons Knikkerbaan

Infodok

€ 19,99
Zet je schrap voor Newtons knikkerbaan! De eerste uitdaging op je pad is een knikkerbaan van twee verdiepingen bouwen. Hierbij leer je alles over de krachten die de knikker in beweging houden. Volg de 64 pagina’s van het wetenschappelijke activiteitenboek om je eigen experimenten uit te voeren, ontdek de techniek achter de knikkerbaan en zet je eerste stappen in de indrukwekkende wereld van de bouwkunde. Vanaf 8 jaar.

pro-mbookslibr3 : libris