Let op: Door problemen met onze voorraadsoftware is voor een aantal boeken de huidige voorraadstatus in de winkel niet actueel. Onze excuses voor het ongemak.

Donnie's kookboek

ebook

Snacks & snelle happen bereid door De Fenomeen

Rapper Donnie Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

Donnie's kookboek

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Dit is Donnie's vreetschuur. Alles simpel en puur natuur. Voor de hardwerkende studenten. Voor de mensen van vlees en centen. Voor de vegetarische mensen die groen koken en voor de spacers die van het groen roken. Het is een ratatouille aan gerechten. Het is een snelle hap van roti tot salade tot patat. Het is voor ieder wat wils. Het is geschikt voor ieder moment.

Donald Scloszkie, beter bekend als Donnie, Maradonnie of De Fenomeen. Hij begon zijn carrière als kok, maar rapt sinds jonge leeftijd. Hij werd ontdekt door Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig en maakte in 2015 zijn debuutalbum Mannelogie. Er volgden nog drie albums. Donnie had een hit met 'Snelle Planga', waarvan de videoclip in 2019 werd genomineerd voor een Edison. Hij trad op in een uitverkocht Paradiso, stond in Carré met Joost Klein, opende Lowlands 2019 en tourt regelmatig door Nederland en België.

ISBN
9789000370245
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Spectrum
Druk
1e
Verschenen
07-11-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
160 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris