oktober

De Ti-Ta-Tovenaarsdochter bij Voorhoeve

zaterdag 1 oktober 2022

Op 1 oktober wordt boekhandel Voorhoeve in Hilversum door Beeld en Geluid tot een ware studio omgetoverd. Van 13:00-14:30 uur wordt een podcast opgenomen met acteurs en medewerkers uit de legendarische tv-serie Tita Tovenaar. Exact vijftig jaar geleden vond de eerste uitzending plaats. U kunt bij dit evenement aanwezig zijn. Na afloop zal Maroesja 'Tika' Lacunes haar autobiografie De Tovenaarsdochter signeren. Aanmelden is niet noodzakelijk, de toegang is gratis.

Deze podcast maakt deel uit van de 200-uur podcastopname-marathon van de Dutch Media Week

Meer informatie

Boekpresentatie Jongen van Kotte

zondag 2 oktober 2022

Op 2 oktober 1992 staat Henny Everts aan de wieg van de eerste regionale televisie-uitzending in Nederland. Samen met Peter Schavemaker heeft hij er een boek over geschreven, Jongen van Kotte. Henny en Peter presenteren het boek bij Voorhoeve als onderdeel van de podcastmarathon van de Dutch Media Week. Na afloop van de podcast, die tot 15:00 uur zal duren, zullen Henny en Peter het boek signeren. U kunt hier uiteraard bij aanwezig zijn. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Meer informatie

Vrouwen versieren voor vrouwen

zondag 9 oktober 2022

Eindelijk is het er. Het eerste boek over flirten, daten en versieren voor vrouwen die (ook) van vrouwen houden: vrouwen versieren voor vrouwen. Eline Zegers presenteert dit boek op zondag 9 oktober om 11:00 door middel van een korte flirtworkshop in onze winkel. Kom flirten en stel Eline al je vragen over flirten en daten met vrouwen. Doe je liever niet mee aan de flirtworkshop, maar wil je wel een gesigneerd exemplaar? Kom dan naar de aansluitende signeersessie om 12:00 uur.

Toegang tot de workshop is gratis, maar meld je tevoren wel even aan op [email protected]

 

Meer informatie

Eric de Rooij presenteert "Augustus"

zondag 9 oktober 2022

Op het tweede evenement op de Regenboogzondag van Voorhoeve staat de roman Augustus van Eric de Rooij in het middelpunt.

Eric zal erover vertellen, hij wordt geïnterviewd en hij zal een stuk voorlezen. Ook deze activiteit is gratis toegankelijk, maar we vinden het fijn als u zich tevoren aanmeldt via [email protected]

 

Meer informatie

Tom Lanoye leest, signeert en vertelt

zondag 9 oktober 2022

De Regenboogzondag van Voorhoeve sluit af met een heel speciale gast; Tom Lanoye komt naar Voorhoeve! Hij zal op geheel eigen manier een indruk geven van zijn laatste boek De draaischijf door middel van een alomvattende, extravagante presentatie. 

Ook deze activiteit is gratis toegankelijk en vragen we u u aan te melden via [email protected]

Meer informatie

Lezing Els van Steijn

donderdag 13 oktober 2022

Het boek De fontein, vind je plek van Els van Steijn staat al ruim anderhalf jaar in de bestsellerlijst van Nederland.

Boekhandel Voorhoeve wil graag een inspirerende plek zijn en de leescultuur stimuleren. Ontmoetingen tussen lezers en schrijvers dragen daartoe bij. Wees welkom bij de lezing, de Q&A en signeersessie met Els op donderdagavond 13 oktober 2022 over

Sta jij stevig op jouw eigen plek in de onzichtbare fontein?

Datum: donderdagavond 13 oktober 2022

Adres: Kerkstraat 82, 1211 CR, Hilversum

Inloop vanaf: 19:00 uur

Lezing en Q&A: 19:30 uur

Signeren: 20:30

Kosten: 10 euro inclusief koffie/thee

Aanmelden via: [email protected] onder vermelding van naam, aantal personen en mobiel nummer voor communicatie en het versturen van een Tikkie voor het toegangskaartje.

Meer informatie