november

Boekpresentatie Jos Ostendorf 'Van Grafdelver tot Klokkenluider'

donderdag 16 november 2023

Op 16 november 2023 presenteert Jos Ostendorf zijn autobiografische thriller 'Van Grafdelver tot Klokkenluider' bij ons!

Dit spannende boek gaat over Jos, die met plezier werkt op een begraafplaats in een Nederlandse stad, tot hij ontdekt dat er duistere praktijken plaatsvinden op zijn werkplek. Als Jos hier tegen in actie komt, krijgt hij felle tegenwerking. Het maakt Jos nog meer duidelijk: hij moet iets doen. Als een terriër bij hij zich in de zaak vast, met alle gevolgen van dien.

De boekpresentatie begint om 19.00 uur. De winkel is op deze koopavond gewoon open, en uiteraard is het boek 'Van Grafdelver tot Klokkenluider' die avond verkrijgbaar.

Wees welkom! Voor een drankje wordt gezorgd.

Meer informatie

Caty Groen signeert Operatie Dordtse Kil

zaterdag 18 november 2023

Op zaterdag 18 november verschijnt Operatie Dordtse Kil het 8e deel in de Rick Benson serie!

Caty Groen signeert in beide filialen:
- winkelcentrum Bieshof van 10.00 - 11.00 uur
- binnenstad Visstraat van 13.00 - 14.00 uur

Meer informatie

december

Albert Kroezeman signeert!

zaterdag 16 december 2023

Albert Kroezemann hertaalde de tijdloze klassieker ‘De stille kracht’ in hedendaags Nederlands met behoud van het oorspronkelijke karakter van de tekst. Eerder hertaalde hij ‘Langs lijnen der geleidelijkheid’ en schreef ‘Naar Indiës blauwe bergen, op reis met Louis Couperus’.

Om het verschijnen van ‘De stille kracht’ te vieren signeert Albert Kroezemann zaterdag 16 december om 13.00 uur in ons filiaal in de binnenstad zijn nieuwe boek.
Meer informatie

Susan Muskee signeert 'Wie ben ik zonder jou'

zondag 17 december 2023

#susanmuskeeopboektournee

Susan Muskee trekt het hele land door om de lancering van 'Wie ben ik zonder jou' te vieren!

Zondag 17 december komt zij langs in ons filiaal in de binnenstad - Visstraat. Ze is van 12.40 uur - 14.00 uur aanwezig voor een gezellig gesprek, een foto en natuurlijk om haar nieuwste boek te signeren!

Meer informatie