Signeren Niels Zwakhals

zaterdag 25 november 2017 14:00
Signeren Niels Zwakhals

Zaterdag 25 november signeert de Dordtse dichter Niels Zwakhals zijn twee dichtbundels. ‘Dichter bij het hart’ en 'Vers van het leven’.

In ‘Dichter bij het hart’ ontmoet de lezer Niels Zwakhals als schrijver van lichte, verstilde, maar diepdoorleefde- en doorvoelde poëzie. Het lijkt erop alsof hij de lezer meeneemt in een reis naar de wereld van het hart, alsof hij de hemel op aarde wil zetten.

Het ene moment voelt het alsof hij de lezer iets wil meegeven, het volgende moment juist iets afnemen. ‘De dag dat ik zag dat alles wat er gebeurt, gebeurt omdat ik het geloof, was de dag waarop ik de wereld in mijn handen nam en alles veranderde.’ Dat is de dag waarop je naakt en onbevangen het leven kunt ontvangen.

'Vers van het leven’ bevat 192 eenvoudige, rake versjes waarin Niels Zwakhals het leven een nieuwe blik geeft. Vers van het Leven beziet het wonderlijke bestaan in al haar kleuren: lachen, huilen, leven, dood, relaties, geluk, hoop, dansen, de zin ervan, liefde en natuurlijk koffie, want wat is een leven zonder liefde?

De versjes van Niels zijn speels en ogenschijnlijk ontzettend simpel, maar ze doen iets met je. Een twinkeling. Een traan. Een moment van stilte. Of schatergelach. Alles komt voorbij.

Tijdloze bundels voor in je boekenkast!

Waar: Boekhandel Vos en van der Leer - Voorstraat 258A
Wanneer: zaterdag 25 november 14.00 - 16.00 uur

Voor meer informatie over de schrijver:

https://www.facebook.com/niels.zwakhals
http://www.nielszwakhals.nl/ 

pro-mbooks3 : libris