De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 35,00

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Het managen van een organisatie vereist steeds meer dan alleen een goede vakinhoudelijke achtergrond. De omgeving van organisaties wordt steeds turbulenter en het aantal concurrenten neemt toe, onder andere door de globalisering. Organisaties worden complexer, doordat steeds meer inzichten vooral vanuit de academische wereld door specialisten in organisaties worden toegepast. Ook aan medewerkers worden meer eisen gesteld. Het gemiddelde opleidingsniveau van medewerkers neemt hand over hand toe en zij stellen op hun beurt weer eisen aan de manier waarop het management met hen omgaat. Dit boek over Strategisch Management en Organisatiekunde biedt u de kennis en inzichten waarmee u uw functie als manager nog beter kunt uitoefenen. Bovendien levert dit boek u de inzichten waarmee u uw organisatie nog efficiënter en effectiever kunt maken. U leert onder andere hoe u een strategisch plan kunt opstellen, c.q. een (nieuwe) strategie kunt uitstippelen. Daarbij is de strategie bepalend voor de richting van de organisatie. Ook leert u hoe u de organisatiestructuur kunt doorgronden, evenals de organisatiecultuur. Tevens wordt u kennis aangereikt om de organisatiestructuur, -cultuur en -probl
ISBN
9789464058017
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
25-03-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
435 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris