Brasserie

Smaak In de Broeren

   

Na binnenkomst in de Broerenkerk vindt u aan de rechterzijde onze brasserie - Smaak In de Broeren. Dé plek voor een verlaat ontbijt of een kopje koffie met een krant of tijdschrift. In de sfeervolle brasserie, en in de zomer op ons royale en zonnig gelegen terras, serveren we ambachtelijk gebak en de lekkerste lunchgerechten, vaak bereid met regionale producten. De brasserie is geopend op winkeltijden.

Bekijk hier onze menukaart 

Bekijk hier onze borrelkaart

Feest of vergadering

Smaak In de Broeren en Leeshemel café zijn af te huren voor een feest, vergadering, presentatie of andere zakelijke én particuliere evenementen. Tevens verzorgt onze eigen chef-kok of vaste cateraar Stern op maat gemaakte (bedrijfs)borrels en -diners, met veelal regionale producten.
Uw evenement krijgt een extra dimensie onder de gewelven van de middeleeuwse Broerenkerk, een unieke omgeving voor uw vergadering of (zaken)diner. Laat u inspireren door de prachtige 15e-eeuwse Broerenkerk, te midden van Zwolse historie, in het centrum van de bruisende Zwolse binnenstad!

Wij zijn flexibel in de mogelijkheden en denken graag met u mee. Voor meer informatie en boekingen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, 038 4215392 (keuzemenu 2) of [email protected].

  

Leeshemel café

Bovenin Waanders In de Broeren vindt u het Leeshemel café. Onder de gewelven kunt u even wegdromen met een boek. 

              

pro-mbookslibr2 : libris