Steun de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

‘Van alle pre-order bestellingen vóór 7 maart gaat 100% van mijn winst naar de aardbeving-slachtoffers in Turkije.’ – Karsu

De aardbeving in Turkije en Syrië Heeft het leven van honderdduizenden mensen volledig verwoest. Veel mensen zijn dakloos en ontredderd. Er is dringend behoefte aan medische zorg, dekens, voedsel en onderdak.

Libris.nl ondersteunt Karsu's actie en doneert t/m 19 maart €5,- per bestelling van Karsu's Kitchen

Vanuit Libris.nl en de aangesloten boekhandels dragen we graag ons steentje bij in de hulp en wederopbouw van de getroffen gebieden. Daarom schenken we vijf euro per verkocht exemplaar van Karsu’s Kitchen in de periode tot en met 19 maart.

Zangeres Karsu Dönmez is één van de gezichten van de landelijke Giro555 actie. 7 Maart verschijnt haar kookboek met Turkse recepten dat zij samenstelde met kennissen en familieleden. "We hebben een groepsapp waarin we gerechten deelden", vertelt Karsu. "Een aantal leden heeft de aardbeving helaas niet overleefd."

Als reactie op de vernietigende aardbevingen besloot Karsu direct 100% van haar winst op de pre-orders van het kookboek te schenken aan de slachtoffers. Libris.nl ondersteunt deze actie en schenkt 5 euro per verkocht exemplaar.

Giro 555

Wilt u bijdragen aan de hulp en wederopbouw in de getroffen gebieden zonder Karsu's Kitchen aan te schaffen, dan kunt u doneren via https://geef-nu.giro555.nl/aardbeving. Of een bedrag overmaken op  IBAN: NL08 INGB 0000 0005 55 tnv "Giro 555" o.v.v. "Aardbeving".


Voorwaarden

  • De steun betreft bestellingen en reserveringen van het boek Karsu's Kitchen in de periode tot en met 19 maart 2023. Dus ook de reserveringen die geplaatst zijn vóór de aardbevingen in Turkije en Syrië.
  • De steun betreft bestellingen die zijn geplaatst op én afgerekend via de websites van Libris.nl en de aangesloten boekhandels.
  • De steun betreft zowel de thuisbezorg- als afhaalbestellingen, mits deze van tevoren via de websites zijn afgerekend.
  • In de actie wordt rekening gehouden met de wettelijke retourtermijn van 14 dagen.

 

In herdruk! Mogelijk heeft uw boekhandel nog voorraad, klik op bekijk de voorraad van de boekhandel

Karsu's Kitchen

Karsu

€ 34,99
In Karsu’s Kitchen, haar eerste kookboek, deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de rijke Turkse keuken. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden: iedereen kan Turks koken met Karsu. Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis van Istanbul naar Hatay en prachtige fotografie van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld en Elvan Ünlü. Ontdek het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook Karsu’s family favorites. “Al jaren ben ik fan van de Turkse keuken. Eindelijk is er iemand die de vertaalslag maakt zoals ik die het makkelijkste kan verteren. Karsu’s enthousiasme, authenticiteit en kookkunsten zijn aanstekelijk.” – Miljuschka Witzenhausen “Karsu’s gerechten zijn zoals zij zelf is, praat, zingt en beweegt: bubbly, fantasierijk, comforting, mooi, vol passie en het smaakt vooral naar méér!” – Chantal Janzen “De Sophia Loren van Turkije heeft eindelijk haar eigen kookboek! Mij zie je komende weken even op pagina sarmiçi, tepsi kebabi en çökelek, want stiekem vind ik de echte Turkse keuken één van de lekkerste ter wereld.” – Joris Bijdendijk Over Karsu Karsu heeft naast koken, nog een andere passie: muziek produceren. Ze is zangeres, pianiste, componiste en presentatrice en trad op in meer dan 20 landen, van het Concertgebouw tot Carnegie Hall en staat voor uitverkochte stadions in Turkije. Met haar deelname aan De Beste Zangers veroverde ze de harten van het grote Nederlandse publiek. Daarnaast heeft ze al enkele jaren haar eigen kookprogramma op 24Kitchen.

Het optreden van de Turks-Nederlandse zangeres Karsu Dönmez tijdens de landelijke Giro555-inzamelingsactie
pro-mbooks2 : libris