De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 36,40

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Askoppelingen zijn belangrijke schakels in de aandrijfketen. Het zijn machineonderdelen die zorgen voor de verbinding tussen de verschillende componenten en onderdelen in de aandrijfketen. Er bestaan veel soorten koppelingen: starre, elastische, flexibele, torsiestijve, schakelbare, niet- schakelbare, flenskoppelingen, tandkoppelingen, plaatkoppelingen, vloeistofkoppelingen, veiligheidskoppelingen, vrijloopkoppelingen en deze rij is nog lang niet volledig. Waar het in de praktijk om gaat is dat tijdens de engineeringsfase de juiste koppeling voor de toepassing wordt gekozen dat deze op de juiste manier in het ontwerp wordt toegepast en uiteindelijk ook op de juiste wijze wordt gemonteerd, uitgelijnd en onderhouden. Het doel van deze Technische leergang is om de lezer: - inzicht te geven in de samenhang van de verschillende onderdelen in aandrijfketens en de rol van de koppeling daarin; - een idee te geven van de beschikbare uitvoeringsvormen, werkingsprincipes en toepassingsmogelijkheden van askoppelingen; - inzicht te geven in de wijze van selectie van askoppelingen; - inzicht te geven in aspecten van onderhoud, regelgeving en veiligheid.
ISBN
9789462717725
Vorm
Gebonden
Uitgever
MK Publishing
Druk
1e
Verschenen
05-06-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
84 pp.
Genre
Naslagwerken & Woordenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris